![]() |
Dwarfen Tree
Witam. Zaintrygowało mnie drzewo dwarfow niedaleko zagrody z owcami. Co robi tam to drzewo skoro na Rooku nie ma dwarfow? Czy moze to oznacza ze jednak
dwarfy gdzies tam sa lub kiedys były? |
sto razy wałkowano ten temat, opcja szukaj nie boli
|
Cytuj:
Jesli wałkowałes to nic takiego nie znalazłem. Jeżeli ktos cos o tym wie prosze o wiadomosc. |
Cytuj:
Podsumowując, drzewko jest wzięte trochę z sufitu, nie stoi za nim żadna konkretna historia i chyba nie służy do niczego (próbowano je ścinać, podlewać itp., bez efektów). |
Dwarf tree = karlowate drzewo
i tyle :P |
"Dwarf" w nazwie tego drzewa stanowi tylko przymiotnik, zbieg ooliczności, że tak powiem, wiele słów w angielskim ma podobną strukturę a znaczeniami się wiele różnią.
|
@Up
Tak tylko zauważ, że w okolicach Kazzo i kopalni, rosnie pełno takich drzewek co wstazuje na to ze jest to jakies dzrzewo dwafów. |
Cytuj:
No chyba ze sadzisz ze krasnale rosna na takich wlasnie drzewach :P albo ze te drzewa rosna tylko na krasnoludzkich odchodach no to wtedy bedziemy musieli szukac dwarfa na rooku :D |
hmm myśle że wymyślacie niewiadomo jakie teorie uważam że cipsoft tam to postawił że względu na wygląd a nie dlatego żeby ludzie mieli zagadki
|
Eh, ja myślę, że to może być jakaś część questu. Możliwe, że nie. Na razie nie ma żadnych poszlak. Więc poczekamy - zobaczymy. Ale taki temat już był ...
|
Boze... To tylko drzewo... Analogicznie zadajmy sobie kolejne pytania: Dlaczego jest palma na Rooku i dlaczego rosnie na trawie, a nie na piasku? Moze to poczatek questa na Spike Sworda? Dlaczego na Rooku jest 312 krzaczkow jagodowych? Moze trzeba ta liczbe powiedziec Tomowi i on przesunie wtedy dzwignie? Ech...
|
Jak już Pan Klocek i YyyeeyIsBack zauważyli, to tylko przymiotnik.
Cytuj:
Wystarczy poczytać nagrobki. Cytuj:
@ down To są nagrobki przed Thais. I chodzi mi o to, że opisy na nich są dla żartów, tak samo jak 'drzewo krasnali'. |
@UP
Hę ? O jakich nagrobkach mówisz i co to ma wspolnego z tym drzewem? @Chrzaszcz A ty nie wiesz po co palma jest na rooku? |
drzewo jak drzewo, niech sobie rosnie.
tak jak te brazowe grzybki, nic nie daje!! |
Cytuj:
@down Ech... |
@up
No tak. :D Powiedz jak go wykonasz:D :D |
Hm... drzewo jak drzewo. W ab jest mnóstwo takich drzew, a nigdy tam dwarfa nie widziałem. Może to drzewo się powinno nazywać Sheep tree a nie dwarf, bo przecież tam są sheepy. Może wyszedłem tym tekstem na nooba, ale mnie to nie obchodzi co o mnie myślicie.
|
ehhh....
Moim zdaniem te drzewko to tak dla urozmaicenia :p
|
po prostu se je postawili lol
|
Cytuj:
w kieszeni (ewentualnie gaciach)Pani Amber i śą potrzebne do ............qs =) a drzewko napewno coś za sobą kryje odpowiedz to tylko kwestia czasu |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:27. |