![]() |
PALL ~32 lvl na czym expic
witam na czym mozna expic ~32 palem z 70 dista prócz guardy . Cos bez duzego waste zeby sie zwracało guardy mnie nudza :S
|
cycopolis? cyce na poh? jest duzo mozliwosci.... guardy jak cie nudza to ja nie wiem jak to bedzie na wyzszym lvl :P
|
Za nim zrobisz temat przeczytaj regulamin:
Cytuj:
Edit@ Cytuj:
Jeszcze zawsze strzelaj z strzał do BH i guardów, bo z boltów się nie opłaca się. Edit2@ Dodam jeszcze to: Cytuj:
down@ Się nauczyłem się, żeby więcej już bana nie dostać. |
Cyce , Ghule , Demon Skieletony , Guardy , Beholdery .... Potwory na twoj level.
@Up: To zes sie regulmin wyuczyl. |
Cytuj:
|
Na opcji "SZUKAJ", ale bedzie waste bo jest wymagajaca,jak widac.
A na serio to mozesz sobie isc na dragi resp x2 lub guardy ew. ef albo dc, pod warunkiem ze jestes indywidualista. |
ty powinieneś expić GŁÓWNIE na guardach(np. w 5 kopalni), bo nie dosyć że fajny loot, to jeszcze dużo expa... jak sie postarasz to na luzie 6-8k expa w 2h...
|
Re:
@up
6-8k expa w 2h to żenujący exp... ja w labiryncie guardów w 1h zrobiłem 17k exp/h i loot na prawie 11k... |
Ja bym polecil poexpic na poradnikach i przyklejonych tematach naprawde exp i loot boski!
|
Ja proponuje Orcland.
Expilem tam od 22 lub 25 lvlu od skilli ok.66 z bohami i było bez waste. Tyle,ze jak złapie Cię lag na zerku,bądź liderze to masz wielki pech i zapoznaj się dobrze z układem krzaków,drzew itp oraz bądź ostrożny. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:12. |