![]() |
High Levels vs High Levels (Polands) + Nowe filmy z Tibia.de
A więc wsatwiam filmiki z tibia.de
Team: Brillian Bhadung - 39 Sorcerer Ragnark - 38 Sorcerer Lady Morgana - 65 Pally Helzo - 30 Master Sorcerer Reloaded Trinity - 44 Pally Horkon - 30 Sorcerer vs Karwa - 114 Elite Knight Paladinka - 120 Royal Pally (Dead) Lafi - 78 Elder Druid (Dead) Dranit - 91 Master Sorcerer Hezip - 94 Royal Pally Sazala Pal - 71 Royal Pally Paladinka zgineła :( P.S: Paladina lepiej żebyś tego nieoglądała :( EDIT: Oto filmy: http://final.projectecu.net/uploads/pkspree4.rec i http://final.projectecu.net/uploads/pkspree5.rec Comment plx Zapraszam też na moją stronę z filmami na Tibicam (7.3, 7.27, 7.26 i 7.21) www.anax.pl/~ketibro/download/tibicam/ |
gdzie to?(nie ma linku)
|
Te kolo gdzie tu paladinka zginol?? ogladalem to 2x i nie widzilem deada paladinki.. zginol lafi.. i nikt wiecj z polakow... :o :o :confused:
A tak btw to te filmiki sa juz w tym dziale... albo sie myle ale chyba nie... |
hum
[quote=Mastah]Te kolo gdzie tu paladinka zginol?? ogladalem to 2x i nie widzilem deada paladinki..
Paladinka dedneła na samym początku koło thais :] |
Nie zginela Paladinka, lecz Palladinka n/c
|
Szacunek...
Mimo,ze zginela...to wrocila i walczyla dzielnie...:D i w koncu ten "wojowniczy" operator ktory zabil Paladine TESH zginal...(dobrze mu tak...) :D Filmiki spox
P.s Sorry za bledy... |
Filmiki są świetne, czekam na resztę (bo to chyba nie koniec) :D
GRATZ dla ekipy pkerów i dla tych co ich tłuką, ehhh co za piękna walka :) Co do tego, że zginął Paladinka... Czy Wy ludzie ślepi jesteście czy co?? W latarni ginie Palladinka, nie Paladinka. Różnica jest taka, że Palladinka w chwili śmierci miała 8 lvl, a Paladinka nie zginął i ma 120 ;] PS: Ten film z latarnią to quest spolling :P Ale myślę, że modki przymrużą na to oko i dadzą się cieszyć z przygód tych PK :) |
A widzieliście jak sie leje Paladinka na statku w ab?
SUPER! Mogłem potfierdzić to na własnej skórze bo Paladinka zabiłeś mnie w Carlin n teście :P Miałem wtedy 1hp xD |
ale widać było ostro..
na statku w pewnym momencie 1 sd lub 1 explo od fe i by nie było wesoło |
ja chcialbym powiedziec ze w latarni zginela i palladinka i paladinka jak ktos ma oczy z tylo dupy to nie widzi ze dedli obydwoje >.<
|
Cytuj:
http://www.tibia.com/community/?subt...name=paladinka jednak chyba nie ripnela. rotfl |
Respect again dla tych wspanialych braci PK.
...szykować sie na podobną jadkę na Hibernie. :berserk:
Obiecuje wszystko nakręcić. |
Cytuj:
|
Cytuj:
I jak dalej twierdzisz, że on padł to podaj mi w której minucie no bo może jest błąd w statystykach a 99% ogółu jest ślepa ;] I jeśli można zarzuci ktoś filmy numer 1 i 3?? Bo tutaj na tibia.pl są tylko 2,4 i 5. Pozostałe są na tibia.de (chyba) więc jeśli ktoś miałby czas je znaleźć i zarzucić to byłbym wdzięczny bo sam chwilowo muszę wracać do obowiązków życia codziennego :P (PS: Jak nikt nie wrzuci tu tych filmików to koło 20.00 sam je znajdę i Wam podam linki jeśli są na tibia.de) |
najlepszy filmik jak na*******aj za***anych szweduw naprawde polecam filmik tym kturzy nie lubia szweduw i tym kturzy sa patriotami:Pbo polska odgrywa tu gluwna role i szczegulne gratulacje dla paladinki ktura po prostu jest masterem i takze dla wszystkich polakuwkturzy graja w tym filmiea kondolencje dla lafiego:( ;)
|
Panowie piękne filmy wypada tylko się cieszyć że mamy w polsce tak dobrych graczy!!! Najbardziej to jestem pod wrażeniem paladinki, która potrafi wyjść z każdych kłopotów. Obok Karwy i kilku innych graczy ta ekipa Rulez!
|
Ta osoba ktora zginela, ma 8 lvl..... 8o
|
Jakie to rozszerzenie??
jakie to rozszerzenie rec??
jaki program jest potrzebny do otworzenia rego filmiku co?? |
Filmieki całkiem ciekawe, a z tą paladinkką to wielka lipa - wtedy padła Palladinka.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:39. |