![]() |
Backpacki
Gdzie można kupić/znaleść kolorowe backpacki?
|
kazde miasto ma inny kolor backpacka i baga, na drugi raz szukaj
|
Czerwony :D
A gdzie mogę kupić czerowny bp??
|
Cytuj:
|
w roznych miastach
ab - zielony venore czerwony thais brazowy carlin fioletowy kazz szary( ja nadal uwazam ze czarny ;P) edron niebieski darashia zolty ankh pomaranczowy (chyba) port hope - jungle bp liberty - z muszelka (ale to gejowsko brzmi :)) to all |
Cytuj:
chyba nie ma pomaranczowego BP :D Tak mi sie wydaje ale chyba moglem zapomniec jak rok w tibie nie gram ;d |
na ank jest zloty bp -.-
|
Aten B'P
A mnie zastanawia ten nowy backpack co ma 24miejsca i takie płomienie pod spodem gdzie go mozna zdobyc ?;(
|
@up ten backpack jest jedna z nagrod Pits of Inferno qesta
A backpack z Ankh zest ciemno zolty :P |
Z Pits of Inferno Quest od 80 lvl.
|
Cytuj:
zloty to predzej z darashi przypomina... pozatym napisalem (chyba) na otsach okreslaja go jako pomaranczowy tak jak inni gracze wiec sie nie czepiaj... |
Wole Gejowski :P
Ja tam najbardziej lubie tak jak okreslil "Gejowki" BP :P ejj... co wy od niego chcecie ta muszelka jest fajna :) mam go na calej podlodze w domku :)
MUSZELKA RLZ ! :P |
Też kiedyś lubiłem Liberty Backpack, ale mi się znudził i teraz noszę Tiquanda Backpack.
PS: Jeśli ktoś gra na Morganie i nie ma PACCa, to sprzedaję backpacki we wszystkich kolorach (oprócz pirate i tego z questa). Proszę się zgłosić do postaci Trismagia / Sin Scissor (zależy który jest zalgowany). Sprzedaje tylko w Carlin, chyba że ktoś zamawia więcej niż 10, wtedy moge do innych miast płynąć. |
ankh pomaranczowy (chyba)
Dobrze że napisałes chyba bo w ankh jest złoty;) |
1.2.3.4.5.6.7.8.9.10
|
W każdym mieście jest inny kolor Backpack np:
Venore-Czerwony Ab'dendriel - Zielony Carlin-Fioletowy Kazo-Szary :evul: |
w kazdym miescie inny kolor
|
Cytuj:
moim zdaniem ani taki ani taki wiem że kolorowe bp można noobką po 200gp wciskać tak samo skull candle i scrafty :D i dużo innych ale lepiej sprzedawać pacca 8o tibia.erig.net zawsze pomaga całe to forum powinno być zamknięte oprócz 5 działów a reszta jeden wielki link TIBIA.ERIG.NET albo wszystkie odpowiedzi na stronie głównej ale niby spoil illegal |
Wie ktoś po ile sprzedają pirate bp??i holding bp???:p
|
Pirate Bp kosztuje 2-3k.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:02. |