![]() |
Co lepsze broń jedno ręczna czy dwu ręczna ?
Zastanawia mnie jaką bronią lepiej grać jedno ręczną czy dwu ręczna ?
Ja bije z broni dwu ręcznej i widze troche różnicy A wy?B) |
Cytuj:
Po 2: Zależy jaki masz cel, czy expić szybciej i kosztowniej [ 2 ręczna ] czy wolniej ale oszczędniej [ 1 ręczna + Tarcza ]. Tyle. KONIEC TEMATU. |
lepsza jednoręczna
Myślę ze lepsza jest broń jednoręczna, bo pozwala mieć tarczę lub drugą broń.
ja czasami ćwicze club fighting i sword fighting jednoczesnie walcząc dwiema różnymi brońmi na raz.:] |
@up:
Chyba pomyliłeś gry. Da się walczyć tylko 1 bronią i tarczą lub bronią dwu ręczną. Ja wole jednoręczne i tarcze. |
Jeżeli masz dostępnego np. magic sworda i giant sworda to normalne, że bierzesz tego pierwszego(ale gdybyś miał je dostępne, nie zadawałbyś takich głupich pytań). Krótko mówiąc, lepsza jest broń, która ma więcej ataku (jeżeli expisz).
|
@up:
A gdybyś miał dostępnego Avengera i Magic sworda to co byś wybrał? |
up
Oczywiscie ze Avengera który (jak sie okazało po testach) bije MS'a na głowe :) |
Zgadzam się. Jedyny minus jest taki, że shielding nie rośnie.
|
@up
Syf to ty masz w głowie. Jak używasz broni dwuręcznej to shielding nie jest ci potrzebny, a jak chodzisz z jednoręczną i shieldem to musisz i tak skillować... |
Jej sprawa jakie ma skile, ty w zyciu nie wbijesz takich i sie jej czepiasz .
|
@2x up
Udowodnij mi swoją teorię a zwróce ci honor. @up W temacie nie chodzi o skille Bubble tylko o to jakiej broni używać. |
@up i wlaśnie chciałem mu uświadomić zeby sie odczepił od tematu bubble
|
dwu reczna jest dobra do blokowania niektorych potworow np.Dragów
A jedno ręczna umożliwia noszenie tobi tarczy :) i z tym zmniejsza się ryzyko śmierci :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:56. |