![]() |
Hunter ?
Słyszalem o tym ,że potwory co mocno hitaja należy bić z dwuręcznej broni takiej ja GS czy Dragon Lance .A potwory to np. Hunter ,zerk ,demon skeleton itp ..
Czy to prawda ? 8o <<< Pozdro Guardia >>> |
zalezy,jak masz dobre skille to bierzesz full def z demon shieldem i walisz z bs'a czy f axe,jak masz slabsze skilel to nalezy jak najszybciej to ubic,czyli 2 handet
edit: ale rzeczywiscie sie nie oplaca na nich huncic,chyba ze jakiemus 100 ek na OF'ie,ale to juz inna bajka...ja przewaznie jak natkne sie na huntera to biore full defa(malo mi robi) i jak go dopadne to full atack i pada na 1-2 hity ;) |
@up
Chciałbym zobaczyć jak bijesz zerka albo huntera na full def z shieldem... @topic Potwory ze stosunkowo silnymi hitami zasze bije się z broni dwuręcznej. @down Następny... Spróbuj zabić ds'a bronią jednoręczną (oprócz SCA i SoV'a) to wtedy pogadamy. |
omg do huntera na bank się podbija z dwuręczną bronią bo ma mały shelding(w końcu to pal)i się ubija jak najszybciej chociaż na wiekszym lvl to nierobi różnicy bo z bs np też sie mocno już bije a dsa wątpie żeby klepać go np z gisa bo hity w niego niebęda za rewelacyjne za to my będziemy obrywać i to niezle mi sie wydaje ze z bs i sheldem lepiej by poszlo.knajtem wogule sie na ds nie expi ;] a co do draga dwureczna bez dwóch zdań!!!!
|
Knightem na tych potworach najlepiej w ogole nie expic bo zanim podbiegnie i zada te swoje smrodne obrazenia to juz dawno bedzie gryzl piach.
Knight najslabsza profesja. Wyjasnione to zostalo w tym temacie: http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1280141 |
Cytuj:
czyz to nie pojecie wzgledne?? |
lol
@down
Następny... Spróbuj zabić ds'a bronią jednoręczną (oprócz SCA i SoV'a) to wtedy pogadamy.[/quote] hueheuheue weż idż koleś do innej piaskownicy, ds'y loozem mozna walic z fire axe'a huheuhe i wcale nie jest ci do tego potrzebny 2handed :PP |
DS z jednorecznej sa hity takie: poof, poof, 10, 20, 10, poof, poof. Powodzenia ;)
|
Cytuj:
@down Zerk ma bardzo silny atak i tarcza na dużo ci sie nie zda a poza tym posiada on mało życia i niewielką obronę, więc trzeba go zabić jak najszybciej. |
Jak dla mnie:
Hunter-możnaby lać z tarczą na full defie, żeby uniknąć strat życia. Poza tym jak będziesz go gonił z dwuręczną na full attacku to może ci się nieźle oberwać nim go dogonisz. Ale z drugiej strony jak szybko nie rozwalisz, a będziesz za nim gonić może się zrobić gorąco jak w jakiś spawn wbiegniesz. ;] Berserker-można próbować rozwalić jak najszybciej dwuręczną, ale nawet w opisie taktyk na tibia.pl było napisane, że nie gorszym wyjściem jest bicie na full defie, aby uniknąć wysokich strat życia. Demon skeleton-raczej nie warto bić jednoręczną czy coś, bo on może wysysać życie... a to działa jak magia, więc nie zablokujesz tego tarczą. Czyli raczej lepiej dwuręczną. @viper555 Panie, słyszał pan o kropce i przecinku? |
Cytuj:
Tylko jaki to ma sens?;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:56. |