![]() |
Co sie dzieje z tym nickiem?
Witam wszystkim...mam problem:( mianowicie ktoś posiadał postać postać o moim wymarzonym nicku...trzymał ją na rooku i nic z nią nie robił....czekałem cierpliwie az bedzie miała ta postac delete...i wreszcie nadszedł ten dzien! dzis ... ponad 2 h temu została postać usunięta...podczas gdy wpisze sie ten nick w wyszukiwarke na tibia.com wyskakuje "Character ***** does not exist" tak więc niby NIE ISTNIEJE ! a gdy probuje stworzyc postać o tym nicku to mam "This name is already used. Please select another name." no soory bardzo ..coś tu nie gra :(:( przeciez postać juz podobno nie istnieje fizycznie...czy ktoś wie dlaczego tak się dzieje ?ile trzeba czekać? ja czekałem chyba z 5 m-cy...to dla mnie wazne :( proszę o opdowiedz...z góry dzięki
|
Czekaj nastepne 5 miechow :P
|
Też kiedyś tak miałem i wybrałem inny nick.
|
zostala usunieta, tak jak ty mozesz wziac delected na postaci, nie bedzie ona wyswietlana, a imie bedzie uzywane!!
|
Jak postać zostanie usunięta trzeba czekać jeszcze jakiś okres czasu(nie pamiętam dokładnie) zanim nick się zwolni. A wiec załóż postać o innym nicku i graj :P.
Pozdrowienia |
bez jaj .. no ale.. jak długo ?! patrzcie na to...
http://forum.tibia.com/forum/?action...#post13042350\ ;( |
Więc wyjaśnione :) Czekanie 2 lata nie ma sensu więc radzę wymyślić coś innego :)
|
Omg , wiec tak jezeli jakis nick juz byl w tibi to chocby go usuneli , i tak niebedzie mozna go uzyc po raz kolejny wiec nietrudz sie .
|
Cytuj:
|
Gdzieś chyba było że trzeba czekać 6miesięcy od delete postaci... Nie wiem dokładnie.
P.S. Jeśli 2 lata to się nie doczekasz... |
Czy jak mowisz delete postaci bylo to bylo napisane np.
Taifun Devilery, Delete bla bla bla czy to sie stalo z dnia na dzien jezeli stalo sie to z dnia na dzien to konto na ktorym byl ten nick ma Delete (za przekroczona ilosc banow) i wtedy musisz poczekac 1 miesiac od kazdego lvl czyli jak postac miala 8 lvl to czekasz 8 miesiecy. Chyba ze przekroczyla 20 lvl a to oznacza ze ten nick juz nigdy nie bedzie dostepny dla nikogo. Patrz np. Wurzel[*] 215 ek juz nikt nie uzyje tego nicka oraz jak bedziesz chcial wpisac zeby znalazlo to zobaczysz napis "Character Wurzel does not exist". Jesli bylo np: Taifun Devilry, Delete 02.06.07 i dnia 03.06.07 chcesz zrobic ta postac to nie wiem czemu :P calkiem mozliwe ze musisz odczekac pewien okres czasu |
Jezeli czekales 5 miechow poczekaj jeszcze max 2 i bedzie mozna :D Ja mialem chara Kadu#$%# i usuneli mi ja a po miechu znowu mam taka :D Ale tylko dla wystawy
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:32. |