Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Nowe Filmiki Low Lvl Pk ;p (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=11612)

WizzArD 12-09-2004 18:50

Nowe Filmiki Low Lvl Pk ;p

Yoyo tu sa linki do 2 pkowan a konkretniej jest to czesc pierwsza i krecona za tydzien po banie czesc druga ;p

http://members.lycos.co.uk/panwizzar.../NieWierz1.rec

http://members.lycos.co.uk/panwizzar.../NieWierz2.rec

cya za jakis tydzien ide znowu pkowac ;p

oczywiscie low lvle bo ja nie hakuje tych postaci tylko je robie ;p

Comment plxxor ;]]]

Fett-Maniek 12-09-2004 20:25

Pragnienie...

Chcialbym cie dopasc na AZURA moim sorcem...:D tak latwo by ci nie poszlo...Precz z PK

Lucznik Swiatla 12-09-2004 21:00

Mamy taki team na azura i szukamy skulli... zle byscie skonczyli z dwoma palami i z druidem z zerkami:)

WizzArD 12-09-2004 21:09

@ te 2 posty up

Muahahahahahahahaha wiecie ile ludzi mi to mowilo?? poza tym to jest off topic bo nie powiedzieliscie nic o filmie, chyba zaloze sobie postac do pkowania na azurze zeby zobaczyc tam takich twardzieli jak wy muahahahaha

cFaniak 12-09-2004 21:48

Ej moge wiedziec, czemu to jest takie nudne? Bo tak troche nie rozumiem po co PKowac gosci blisko miasta gdzie sa jeszcze inni ziomale, ktorzy cie zabija ? Zreszta nie miales z tego zadnej korzysci. Narxx...

WizzArD 12-09-2004 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cFaniak
Ej moge wiedziec, czemu to jest takie nudne? Bo tak troche nie rozumiem po co PKowac gosci blisko miasta gdzie sa jeszcze inni ziomale, ktorzy cie zabija ? Zreszta nie miales z tego zadnej korzysci. Narxx...

ja nie pkuje dla korzysci tylko dla zabawy, jak cos mi wypadnie i tak daje to rl friendsom ;p

Olorion. 12-09-2004 22:30

loot = fs
"Nie Wierrze Danusiu: bo nic nie bylo"
srotfl ;]

WizzArD 13-09-2004 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion.
loot = fs
"Nie Wierrze Danusiu: bo nic nie bylo"
srotfl ;]

hehehe ja po prostu spotkalem tych typow wczesniej ich nie znalem to co mialem im oddawac tego fsa? ;p

Nohinute 16-09-2004 23:35

Nie tak do końca..

Niektórzy piszą od razu o tym co by nie zrobili komus kto PKuje, gdy widzą film o Pkowaniu, tez mi sie kiedys wydawało ze PK sa źli okrutni i w ogole.
To jest gra i o to w niej chodzi żeby z niej nie wypaść sam mam chara od qmpla z Rl którym Pkuje-,-.
Pkowanie jest najbardziej atrakcyjnym zajeciem tej gry :P
Taka jest moja skromna opinia,
Uważam iż ludzie piszący w sposób "pojechałbym was, dojedziemy was kiedys" maja zamiar tylko posty nabijac bo ni to opinia na temat filmy, ani coś konkretnego :P
Co do filmu jeszcze nie widziałem własnie bede zaraz ogladal :P jak pkowanie n00bow to na pewno fajne :P
Nie ma jak to noobek błagający o życie
Plx ^^

NORMALY OBYWATEL RP 17-09-2004 10:32

Pkowanie Rox

Nohinute dobrze to ujoles:P w poniedzialek idziemy razem pkowac:P

WizzArD 18-09-2004 09:16

hehehe

no nareszcie ktos mnie pochwalil >;]

dzisiaj znowu pkowanie xD z 2 kumplami z rl ;]

dj paker 18-09-2004 09:34

buhahaha

noi good pkowanie breht a lurowanie to jzu wogole zabawa:D
wiem cos otym ban na danubi za lurowanie :P
mauhahaha
plzzz stop :D

breht w sumie ;]
mnie tam nieobchodzi czy ktos pekuje czy nie jak widze skulla ponizej 40lv zabije se jak widze ze ktos pekuje tez zabije ale czasem znow sam pojde kogos zabic sprawdzajac pvp ;]

danusia idz na pvp enforced pk w exp bendzie :]

WizzArD 18-09-2004 09:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dj paker
noi good pkowanie breht a lurowanie to jzu wogole zabawa:D
wiem cos otym ban na danubi za lurowanie :P
mauhahaha
plzzz stop :D

breht w sumie ;]
mnie tam nieobchodzi czy ktos pekuje czy nie jak widze skulla ponizej 40lv zabije se jak widze ze ktos pekuje tez zabije ale czasem znow sam pojde kogos zabic sprawdzajac pvp ;]

danusia idz na pvp enforced pk w exp bendzie :]

heheheheh ;p co do tego plz no kil :< br!??!

hehehe i postanowilismy z rl kolegami isc na inferne ;p
takze bede expowac ;]

traczuu 18-09-2004 10:10

Jeśli chodzi o cz.2 pekowania to graty, bardzo długo się trzymałeś:)

Trzciniak 18-09-2004 16:06

Świetne filmiki i wogóle. Żeby lev 8 taką żeź zrobił, i tak długo bronić się przed kilkoma kolesiami w drugim fimiku to trzeba być naprawde dobrym. Tak dalej.

Unvareier 18-09-2004 19:41

Szkoda ze nie mam postaci na Azurze

Szkoda ze nie mam postaci na Azurze.... :( Bym tez poszedl z wami :p

mateomen 18-09-2004 20:40

spoko filmiki:P

hehe spoko ten 1 filmik a 2 tez:P

WizzArD 18-09-2004 22:34

a na drugim filmiku padlem bo juz uh nie mialem ;p tak bym jeszcze troche pozyl ;p

mateomen 19-09-2004 09:07

hahaha

wiesz mi nietrzeba takich itemow ale to co mi to zwisa chodz zawalisz mi dp free itemami :]
a tak pozatym to sobie zawalaj jakis noob sobie weznie te rzeczy:P

kaczi 19-09-2004 12:05

wizzard zrob postac na valori bo samemu to tak nudno i wogole dla mnie :( a jak z takim gosciem jak ty bym PKowal to by bylo mi razniej :) i loot wiekszy :) nastepny film zrob na valori :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:50.