![]() |
Spam - czyli nastepne nagrania :)
$vboptions[postminchars]
|
kól!
Po przesłuchaniu drugiego coś mi to przypominało. Pierwsze mnie oświeciło. Imo podobne do RHCP. Ale musze przynać fajne. Btw. Masz akordy Do Peggy Brown? Nie chce mi się szukać :P |
Pierwszy utwór:
- monotonny podkład, w ogóle się nie zmienia; - niepotrzebnie użyty delay w jednym motywie (a raczej źle użyty, za dużo zamieszania wprowadza); - nic ciekawego w solówkach się nie dzieje, praktycznie wszystko oparte o kilka motywów, raczej wiele zachodu to nie wymagało; Drugi utwór: - monotonny podkład; - dźwiękowi brakuje ostrości, wypadałoby więcej tłumić, albo inaczej dobrać przester - końcy się "ni w pipe ni w oko", po prostu się urywa Ogólnie: COŚ tam umiesz i masz JAKIŚ pomysł na muzykę, ale zdecydowanie musisz położyć większy nacisk na podkład (bo de facto podkład ma ogromne znaczenie w odbiorze solówek) i doprowadzić do większej klarowności. |
@up,
Jest muzyka, którą się włącza żeby jej posłuchać i się na tym skupić i jest muzyka, która sobie może spokojnie lecieć w tle, podświadomie umilając czas spędzony przed komputerem. Ja słuchałem sobie tego czytając forum i powiem, że mi takie coś odpowiada. Problem w tym, że jak już wspomniałeś, faktycznie niemile się kończy. Autor musi dopracować zakończenie. |
Cytuj:
|
$vboptions[postminchars]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:53. |