![]() |
Krul Parkietu The Movie
Wypasiony zarombisty jedyny sposrod wielu niewiarygodny normalnie musicie obejrzec filmik mojej roboty o samotnie pekujacym 24 lvl druidzie :P
http://video.google.pl/videoplay?doc...15881666400199 Nie ma jak to swiat pvp... Nie wiem jak zrobic zeby byla lepsza jakosc jak dalam na neta to sie pogorszyla :( 13:58 Ases Thor [5]: sell student shield RÓŻOWA KOSIARKA!! ***zawsze niech bedzie słońce*** 8o 8o 8o 8o A OTO CZESC DRUGA!! KRUL PARKIETU I MORELL :D http://video.google.pl/videoplay?doc...42749520667095 milego ogladania :) |
Ahahahahaahahaha Zal Mi Ciebie Zia , Jak Mozna Zrobic Blad Ortograficzny W Nicku Postaci Wytlumacz Mi To Ahahahahahahahaha
|
Jezeli masz czołg to twój nick jest bardzo trafiony:/
Film do d..y. |
filmik jest hmm jakby to powiedzieć do dupy ; ] nie wiem na co się męczyłe¶ i celowałe¶ runkami ręcznie , jeżeli mogłe¶ na battle -.- i także hotkeyami ; ) ogólnie to możesz być królem , ale napewno nie parkietu ;d
|
Jedyne co mi się podoba w tym filmie jest twój nick...
|
Co to za nutka w tle?:D
|
OMG, nie moge XDDDDD! KRUL! OWN3D!
|
OMFGROFTLMAO.... Krul.... człowieku słownik ci ukradi??
|
Cytuj:
@topic lol |
Owned! KRUL!!!!!!!!!
|
Dlaczego piszesz " dałam " jak jestes chlopakiem dzieciaczku :> ... n/c krul parkietu pwn3d ! taki blad 8o zaskoczylo mnie to ... skad sie tacy ludzie biora? Tak wiem z jednego z rodzicow ...
|
Jedyne co w tym filmie jest dobre to muza w tle.
|
'krul' zgona zaraz zalicze....
|
Tak glupiego filmiku to dawno tutaj nie bylo :P dal bym 2/10 bo nie dales Disco Polo
|
o wielki "krulu" i czolgisto! twoje bledy mnie przerazaja! zamiast za sztuke sie brac, wez sie lepiej za ortografie!
|
Kruuul
Cytuj:
Czolgu nie mam niestety czasami ide sobie pojezdzic na czolgu wujka ale to nie to samo 8o Moze kiedys sie dorobie wlasnego Chociaz w sumie (ale w takiej rybie) lepsze sa traktory... KRUL jest dlatego sie sie ó nie da zrobic to chyba jasne a jak napiesz krol to juz nie kazdy wie o co chodzi :P A pozatym Krol Parkietu tez juz istnieje :D Ktos chcial wiedziec wiec uzyta muzyka to: Daler Mehndi - Tunak Tunak Tun The Offspring - All I Want System of a Down - Marmelade Ciesze sie ze przynajmniej to wam sie podoba chociaz trzeba przyznac ze to arabskie disco polo jest beznadziejne xD Suofnik w domó mam ale po curz mi do niego zaglontac... I DO WSZYSTKICH TU I TAM GDZIES: JESTEM DZIEWCZYNA!!!! niech mi w koncu ktos uwierzy... ;( |
Ku*wa jeste¶ taki żałosny że aż żal mi Cie chłopcze.... Krul - i w internet z takim czym¶? Było na lekcje j. polskiego chodzić a nie teraz na Tibi wsi± zapier dalasz -__- Do dpy film nara :/
|
Cytuj:
btw to ludzi z battle nie da sie atakowac bodajze |
da sie.......
|
ajc to sorry :D zwracam honor
...i zapamietam dzieki :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:05. |