![]() |
Armagedon
Edron, akademia magczna, wieża z nauczycielami najwyższy poziom:
19:36 You see a blackboard. You read: The one and only Armageddon spell. Sorry, we're currently looking for a new teacher. Czyżby coś dla druidów po upie?:P Pisali ze będą wyrównywać profesje więc moze..:) |
Druty i sorce i tak maja za duzo..Moze to tylko dla jakiegos klimatu ktory w tej grze i tak dawno zginal..
|
Ten napis w akademi magicznej jest już o dawna.
Chyba od czasu dodania Edron w updacie. Myśle ,że raczej nie wprowadzą za szybko tego czaru :p |
Cytuj:
|
Wg. Eriga Armaggedon to ten czar któregu żywa Apocalipse (Death explosion, exevo gran mas mort)
|
Mag ma władzę nad wewnętrzną energią, druid władze nad przyrodą. Arm~ jest ogromną siłą niszczącą najczęściej w postaci deszczu meteorów - przyroda. Logicznie czar ten powinnien otrzymać druid. Jednak i tak uważam, że ten update powinnien należeć do rycerzy.
|
A co z zapomnianą profesją? Palkami? 0 ofensywnych spontanów...
|
pall ma duzo: infernal bolty, sdki itp.
sorc ma za duzo: ue, sd, zaduzo many -.- druid jest profesia akurat zbalansowana :D a knight ma meele, hmmy i guardy/scaraby do 100lvla (tzn. expienie bez team ofc.) -.- zgadzam sie z tym, ze next up powinien byc dla knighta |
Armagedon bedzie dla knighta. za 500 many jego skil podrosnie o 100 na 3 min i bedzie se mogl pfpofac chlopak. Fajnei by bylo by sie stalo sie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A armageddon to nie jest ue ? :) Tylko podejrzenie, sam widziałem ten napis, spróbuj ktoś pogadać z npc, może powie coś więcej :)
|
Tu chodzi o czary zniszczenia, czyli UE itp. To NIE jest nazwa nowego spella czy coś, to poprostu nazwa grupy czarów - czarów zniszczenia. Jak się mylę, to poprawicie mnie.
|
@up
To jest nazwa spella, przecież tam pisze ze jeden i tylko jeden czar armageddon i poszukują nauczyciela |
W prawie każdym upie dodawani są bossowie demonów. Jak tak dalej będzie to w pewnym momencie Tibię nawiedzą wszyscy z ruthless seven. Śmiem twierdzić, że to będzie armagedon i wtedy WSZYSTKIE profesje dostaną jakiś silny czar, aby móc walczyc z demonami. To tylko moje domysły, ale myślę, że dosyć sensowne.
|
Armageddon jest to jeden z czarów używanych przez Apocalypse na nie dawnym
test server. Do końca nawet nie wiadomo ile może zabrać hp za jego pomocą gdyż każdy po prostu padał od tego hita. Jeżeli mieli by dodać takowy spell byłby on on naprawdę wysokiego poziomu. Tak wygląda ten czar: http://tibia.erig.net/Image:Apocalypse_SD_Storm.jpg |
up@ Eli Stormstriker wylozyl sie w 2-5 sekund.
|
Cytuj:
@Sorc/Druid: im powinni coś wziąć @Knight: dla niego ten Uptade powinien być... |
Cytuj:
|
@Frapper
To ten na screenie czy inny? Bo ten na screenie poszedł dokładnie na 2 hity, (UE i Armaggedon) a pierwsze było UE... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:57. |