Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Samera pk"a" :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=116170)

Mat_Tadzik 08-02-2007 20:48

Samera pk"a" :)

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18420

Pkowałem 36ms
Padł 66knight i 42sorcerer
Szybkie akcje
PO dedzie 66knighta wyłączyć można nic się niedzieje.
Komentarze plx.

Verticall 08-02-2007 20:50

Filmik zajebisty wiecej takich mat :PP 10/10 xd

Vepertoon 08-02-2007 22:41

Dla tych ktorych zmyla data dolaczenia zalorzyciela tematu [czyli dla tych ktorzy sie boja keyloga i kazda nawet mala niepoprawnosc np. data dolaczenia, nie taki link jak trzeba] od razu odrzuca .... i nie piszcie "Keylogger patrzcie na date dolaczenia"

AntiVir
Found nothing
ArcaVir
Found nothing
Avast
Found nothing
AVG Antivirus
Found nothing
BitDefender
Found nothing
ClamAV
Found nothing
Dr.Web
Found nothing
F-Prot Antivirus
Found nothing
F-Secure Anti-Virus
Found nothing
Fortinet
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus
Found nothing
NOD32
Found nothing
Norman Virus Control
Found nothing
VirusBuster
Found nothing
VBA32
Found nothing

No chyba ze ukryl tam tak zlosliwego robaka ze sie wykryc nie da xD

Mat_Tadzik 08-02-2007 23:24

Up@
Naucz mnie w rec. umieszczać keylogery plx-.-

Skrzat 08-02-2007 23:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mat_Tadzik (Post 1255617)
Up@

Nauczyc cie nie naucze bo jak nie wiesz ze rec moze byc keylog to sie nawet w to nie baw a jak chcesz dowodow to prosze bardzo http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=22023

Vepertoon 09-02-2007 11:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mat_Tadzik (Post 1255617)
Up@

Jak sie nie znasz to sie nie udzielaj, pozatym powinienes byc wdzieczny prawdopodobnie oszczedzilem Ci glupich komentarzy ze strony noobkow, co sie boja o swoje brass seta "Patrzcie na date dołączenia, keylogger"

troy5 09-02-2007 12:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vepertoon (Post 1256058)
Jak sie nie znasz to sie nie udzielaj, pozatym powinienes byc wdzieczny prawdopodobnie oszczedzilem Ci glupich komentarzy ze strony noobkow, co sie boja o swoje brass seta "Patrzcie na date dołączenia, keylogger"

Tzn. jak ty się nieznasz to się nieudzialaj, ja się bardziej znam na tym fachu :]
Do .rec sięnieda wsadzić keya ponieważ .rec niejest "exefile" więc key się nieodpali chyba że ktoś by pozmianił coś w rejestrze i na tibiacams~ nieda się wrzucić keya -.-

XIII 09-02-2007 13:15

Cytuj:

12:11 Thiagocar [64]: u pay 70k
12:11 Thiagocar [64]: aol + blesing
12:11 Thiagocar [64]: pay 50k
Moim zdaniem zaden wyczyn, jeden typ zalatwial cos w sklepie, nie zauwazyl nawet, kiedy zginal, a ten drugi byl afk.
W kazdym razie gratuluje fragow.
Cytuj:

12:10 Tadziu the legend [36]: neiche rsa a by padl
P.S Fajna stamina.

Mr.Dodzios 09-02-2007 13:21

Spoko filmik :)
Ale noobowo padl ten sork 8o

Vepertoon 09-02-2007 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez troy5 (Post 1256192)
Tzn. jak ty się nieznasz to się nieudzialaj, ja się bardziej znam na tym fachu :]
Do .rec sięnieda wsadzić keya ponieważ .rec niejest "exefile" więc key się nieodpali chyba że ktoś by pozmianił coś w rejestrze i na tibiacams~ nieda się wrzucić keya -.-

Next pseudo hacker... powinenes wiedziec ze zaden hacker nie powiedzial by "nie da sie". Tylko po prostu zrobil by tak zeby sie dalo ;] w sieci wszystko jest mozliwe ;) i to ze Ty nie umiesz [nie kwestionuje twoich umiejetnosci, choc twoje slowa mowia same za siebie] nie znaczy sie nie da...

Mat_Tadzik 09-02-2007 13:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vepertoon (Post 1256264)
Next pseudo hacker... powinenes wiedziec ze zaden hacker nie powiedzial by "nie da sie". Tylko po prostu zrobil by tak zeby sie dalo ;] w sieci wszystko jest mozliwe ;) i to ze Ty nie umiesz [nie kwestionuje twoich umiejetnosci, choc twoje slowa mowia same za siebie] nie znaczy sie nie da...

Słuchaj , siędzę w tym temacie nie jeden dzień nie jednego haknąłem nie jednemu wlazłem do kompa (w celach edukacyjnych) więć nie pierd** mi głupot w rec się da umieścic keylogera ale tylko pod warunkiem że dana osoba naciśnie na ten plik tz. Uruchomi go normalnie a nie przez tibiacam.. Jeżeli tibiacam miała by tego recka odpalić to trzeba pozmieniać w jej kodzie... A większośc ma tibiacam z sprawdzonego zródła..
-
Co do tego że zaden wyczyn.. no niby ok , zaden ;p ale sam fakt ze 36 a 66 ;p chociaż miałem lepsze fragi 17lvlem expiącego 56msa:D

Next częsci też będą i też z innych charów i też z taką stamina:D
PS. ta stamina miała już 15h w czasach świetności;d

DratrisDxx 09-02-2007 13:51

Ojoj.. Ładny pk ale XII ma racje :P

Katafalk 09-02-2007 18:09

Film nie był jakiś tam Super Evul Mega Dobry ale teżnie był zły 8,5/10

Times 09-02-2007 18:25

Piękna akcja. Ale loot niestety nie dopisał. Mam nadzieję że zrobisz jeszcze kilka wypadów PK i wrzucisz filmy tutaj bo robisz to świetnie.

Pozdro.

Mat_Tadzik 09-02-2007 19:36

dziśiaj szedlem kręcic drugą częsc i napadło mnie 58ed i 64ms;p oczywiście zacząłem walczyć ;p skonczyło się na braku run i zwianiu przeciwnika;/ juz prawie padli i by był ciekawy film;p

Niwe92 10-02-2007 15:15

@up jeżeli walczyłeś z 58ed i 64ms i czemu jak my cie biliśmy to uciekałeś.

a masz może film jak mnie biłeś? :P to by był śmiech xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:26.