![]() |
Popyt - Na co ?
Takie proste pytanie, co teraz ludzie (czyt. Wy :P ) Chcecie oglądać ?
Jakie gatunki Fake'ów ? Po to właśnie jest ta Ankieta :), Glosujcie :) ... Pomoże to nowym błędnikowcom, którzy chcą w jakiś sposób zaistnieć, wybić Się korzystając z zapotrzebowania rynku :) . |
Zawsze lubiłem fantasy :) Tak więc taki jest mój głos :P Sam nawet zaczołem pisać opowiadanie fantasy :P
|
A ja zawse lubilem Paski:D
|
Ja najbardziej chyba lubię fantasy. Ale reszta jeżeli jest dobrze wykonana to oczywiście też ma u mnie uznanie.
|
Współczesne fake Glaves`a mnie zaszokował i na niego oddaje głos tj. współczesne
|
Wszystkie Fake'i dobrze wykonane zasługują na uznanie ale najbardziej to właśnie te Fantasy :) Przynajmniej na mój gust ;)
|
Cytuj:
opublikuj w Twórczości! ciekaw jestem, jak Ci wyjdzie to opowiadanie :) @topic - zdecydowanie fantasy. moj glos oddany. |
Oczywiscie jestem za GLAVES'em jego fake wymiata :D
a po za tym wspolczesne sa trudniejsze i to o wiele trudniejsze nisz sredniowiecze ;p |
Paski i fantasy. No i oczywiście wszystko inne dobrze wykonane.
|
Cytuj:
|
Każdy genialny komiks, gdyby nawet był o klozecie, byle by był genialny.
:P Właśnie wymyśliłem pomysł na fake story, ale sobie to zatrzymam ;] I chyba zrobię o tym fake gdy skończę 3 cześć The True Story about Monsters :P Pozdro |
Napewno Fantasy. Nie ma niczego lepszego od tego niewiadomego z magia. Jezeli oczywiscie klimat sie utrzyma.
|
A ja współczesne a potem Fantasy (dobrze zrobion,y z klimatem)
|
Sredniowiecze bez magi.Dlaczego?? Bo chyba jest najłetwiejsze i "nowi" nie będą mieli tyle kłopotów co np w przyszłości gdzie jak wiadomo trzeba zrobić troche grafik ^^ czyżby wielki powrót Avagera?
|
Nie ma nic lepszego od dobrego fantasy, takie jest moje zdanie. Mimo iż sam robie fake współczesny, ale robie go by sprawdzić swoich sił, więc jeszcze raz, mój głos na fantasy...
Avager? Na ile dałeś ankiete? |
Oczywiście Fantasty, ale także Współczesne, które mają fajne graficzki (auta itp.). Fantasty także musi być zrobiony dobrze, a nie na zdziek xD
|
Oczywiście Paski!
Po prostu paski są najlepsze! |
Uwielbiam fejki Fantasy ale na poważnie a nie np. " jesteś głupi" "ty bardziej" "exevo gran mas vis buahhhahahahaha" X(
jeżeli nie są głupio-śmieszno-mądre (:/) to najbardziej interesują mnie *fanfary* Fantasy:D |
wahałem się pomiędzy sci-fiction a fantasty bo kiedyś oglądałem fake:humans doom(sci-fiction)ale skończyło się jak otwarli jakieś drzwi i było oślepiające światło ale ostatecznie wybrałem fantasty
|
Mi to tam obojętnie ;] Każde są fajne ale najbardziej Fantasy ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:48. |