![]() |
banda Polaków
A wjec proponuje żeby zrobić bande Polaków na Inferni B) tylko fajnie zeby nas było gdzieś najmniej z 15 i bedziemy chodzic gdzie popadnie i wszystkich zabjać kto nam na droge wejdzie ( oczywiscie musimy najpierw wytrenować skile i lvle) :evul:
co wy nato wchodzi ktoś w to :berserk: ??? |
to tak jakbys zbieral liste ludzi do zrookowania buhahahahaha
|
No tak...gratuluje pomyslu...dlogo nad tym myslales??
P.S. Co mnie sklonilo aby zajrzec do tego tematu??!! Oooo zgrozo... |
hehehe, przypomnialo mi sie cos smiesznego jak jeszcze gralem na Amerce:
z 15-20 założyło klan umowny "anty pk" i co z tego wynikło, kazdy z memeberow dednal w ciagu tygodnia kilka razy ;-) |
Cytuj:
|
Do dupy
Wogle pomsył do dupy, jak chcesz to juz pogadaj ze swoimi bloskimi kumplami i deedujcie jakies obcokrajowce a nie kazdego co popadnie, i zeby tak robic to byscie musieli miec okolo 100 lvla bo inaczej byscie padli po kilku dniach.pamietaj ze nie tylkoty masz kumpli
|
Taaa... Załóżcie jeszcze LOD (Liga Obrony Demonów)! :/
Cytuj:
Topic do blocku, autor na drzewo. |
noobie
paru polakow mialo juz pomysl by na infernie zrobić giliie broniącą slabych polakow (sami mieli lev 8 :))
ale jeśli chodzi o gildie pk-ow to lepiej byście zabijali słabszych pk-ow -> przykład: moj brat (lev 23, knight) razem z pallym (lv 20) i dwoma innymi zrookowali paru pkow :P to juz lepszy pomysl |
Dzięki takim ludziom kasę mam :P
Btw. Zróbcie kilka takich grup na Eternii, może z tego co po Was zostanie starczy mi na Bp UH~ |
Cytuj:
P.S. Na Chimerze też by się przydała taka grupka! :> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:12. |