![]() |
Dark Phoenik Hacked
By Piterro ~
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18466 http://rapidshare.com/files/15674934/pk_lunara.rec.html Proszę , jezeli macie mi do napisania : Jestes noobem w real , w tibi kozak ..,.. ; Lub pdobne , to nie piszcie Wystawiam , zebyscie oceniali Mój komentarz filmu : Zajebiscie mi chyba wyszło tylko pod koniec ]:-> Troche eq mial żal , i malo kasy na runki itd No ale zabawa niezla ]:-> Tam chyba pare 100 lvli + mnie gonilo a ja dzielnie bana wbilem yey ]:-> Pozdro By Piterro ... ]:-> :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: |
ja sie czepiac nie bede xD lubie ogladac hacki by you xD pozdro :P
|
niezle nawet ale nie lubie hakerów więc to jest negatywny comment~
pozdro |
Hehe ładne pk na low-lvl xD
Jak na taki lvl to mial noob eq, a moze mial gdzie indziej. |
za dużo gadania.
|
Cienias. Myślałem, że jakieś dziecko kupiło postać na allegro, żeby się wyżyć.
A ten mag co Ci pomagał, to Twój kolega z RL? |
Hehehe, fajne pkowanie, ale przyznam że loot był cienki:(
|
fajne pkowanko gratz :]
ten piterro to dobry hacker nie rokuje hara i nie niszczy tego nad czym tak duzo przesiedzielismy poprostu 4 fun : ) |
Cytuj:
Tak samo jak w szkole 1+ jest lepsze od 1. |
Cytuj:
Filmiku nie oglądałem, może zobacze, jeśli tak to editne. |
kolejny ziomek z allegro : >?
|
No ładny ten pk na low lvl hehe.Szkoda,że eq nie dopisało :P
|
Hyhy ładny hack ale typek słabe skille ma , eq tez nie za dobre, 18k chyba i ... 0 addonow i new oufitow.. Ps. Jak ty to robisz pitterro ? :)
|
...
Ja nie Piettro ale odpowiem jak to sie robi... Bierze 3 oka ze zdechlych ktow, 2 ogony węgorza, ucina sobie paznokcia, wrzuca do kisielu i mowi na priv do h-lvl, ze go nakarmi dragon ham'em w realu jak tamten mu da passy. Wtedy ten h-lvl nie musi nic jesc i srac więc moze siedziec caly czas przy kompie i byc EvuL! A Piettro HaxÓje ;)
|
Cytuj:
|
Filmik nawet, nawet
@Pittero~ Czy ty czasami kilka dniu temu nie hacknales jakiegos druida z celesty 3x lvl ?? |
przynajmniej cie nie zdupili ;]
|
Aff a zabawa w hacking to co to moze jest....nie fun? Zabawa w intenecie jak prosta gra internetowa :]
|
Cytuj:
Respect man :) Yours Eric :P |
Ile ty juz tego nahackowałeś, że bohy, 15k~, gS mówiłeś ze szkoda nawet ten shajs wysyłać ;d?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:12. |