![]() |
lagi
gram palkiem (8lvl skile 20distance-16shieding) i poszedłem na ghula pod venore.
miał już polowe zycia aż tu nagle lagiX(X(X(X( i "You are death". Normalnie chcialem skończyć na zawsze z Tibią. na drugi dzień właczam Tibie a tu pisze że mieli problemy i przepraszają. Przez to stracilem zbroje speary i oczywiście plecak. Potem po kupieniu wszystkiego zostalo mi 100gp i kapa teraz mam 7lvl I co o tym myślicie?? I czy też mieliście wczoraj (wtorek 21) lagi?? |
Ja mialem tez wczoraj lagi, aha a jesli chodzi o twoje straty ta sa niewielkie.
|
Ja też grałem miałem lagi tak jak wszyscy, ale na szczęscie byłem w depo więc mi nic nie groziło,ale mam dla ciebie propozycje nie kończ z Tibią tylko spróbuj napisać do Cipow że z powodu tego i tamtego straciłeś te rzeczy które straciłeś i być może je odzyskasz.(z nawiązką) :D
|
czwartek 23
I nic sie nie zmieniło dalej mam lagi :D
Lagi były, są, ale ich nie będzie :P |
Ja mam od czasu do czasu
|
a ja lagi mam bardzo żadko ale raz na rooku zginełem prrzez laga
|
Ja tez mam duze lagi, ale jeszcze przez nie nie zginalem (uffffff)
|
Cytuj:
POZdraWIAm |
Ja zwykle lagów nie mam. Tylko czasami się zdażają, wtedy robie runki. Ale raz przez lagga o mało nie zginołem. Uciekałem przed dwoma guardami (dwarfami guardami) i biłem je z HMM (taktyka sorca). W pewnym momęcie złapał mnie lag. Myślę sobie dead a tu cud. Lag puscil i ucieklem z red HP. :)
|
Cytuj:
a co do tematu to : ja ani razu nie zginolem przez lagga.... bo ciagle trenuje :D ale mój kolega 46 royal pally spadl na 42 lev bo musial huntowac zeby nabic 50 lev zeby go z gildi nie wywalili tez mial taka mysl zeby skonczyc z tibia ale nie skonczyl nie poddal sie a mial napewno wiekszy powód od ciebie |
5 z moich wszystkich deadow byly spowodowane lagami, a jeden kickiem ;( Ostatnio zginalem na smoku przez laga, gad mi niezlego combosa zaladowal :P
|
Ja przez laga zginolem kilka razy i uwierz ze stracilem więcej niż ty.Wiadomo ze sie denerwojesz ale ja lagi mam zawsze ( już takie loncze mam zdupione).Po prostu jak mam lagi to trenoje albo runki robie zalezy jaka postacia a jak raz na ruski rok trafi sie ze nie mam lagów to ide huntować przez caly dzień.
|
Mam lagi!!! Help me!!!!
Pomozz mi mam lagi i to czesta wrecz zawsze zaczynaja sie od godz. 10 moze 11
i tak codziennie jak gram to tylko rano od 6 do 10 ;(;(;(;(;(;(;(;(;( |
@archeolog up
Może nie zauważyłeś ale sotatni postprzed Tobą został napisany 3 lata temu... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:30. |