![]() |
Recolor.
Postanowiłem pomęczyć oczy pixelami i zrobić recolor obrazka. Gotowy wzór obłożyłem ramkami, a następnie pieczołowicie wypełniłem kolorem (co wbrew pozorom zajmuje trochę czasu). Teraz mam coś, co przypomina kolorowankę, zatem w najbliższym czasie (mam nadzieję, że jutro) zamierzam:
- dobrać kolory konturów (o to głównie chodzi) - wycieniować całość (ewentualnie) - dokończyć róg, który na pierwowzorze był również obcięty. Czemu postuję surową pracę? Cóż, chcę to złożyć w kompozycję przedstawiającą proces powstawania. Enjoy, Ukryty tekst:
. |
Świetny patent na trening, zamiast robić coś od nowa, przekoloruj coś innego : > Początkujący pixelartyści mogą w taki sposób uczyć się cierpliwości oraz cieniowania. Sam spróbuje chyba to jakoś ładnie zrobić, zobacze czy spodoba mi się pixelart.
|
Noo, widze, że dobrze się do tego zabrałeś. Jestem ciekaw, jak to będzie wyglądać po obróbce. Kolorki dobrałeś jak widzę nieźle, zobaczymy jak to wszystko będzie wyglądało w kupie.
|
Cytuj:
Wypełnione kubełkiem, z kwadratami, kolory: oryginalne, Ukryty tekst:
Ado ty warchole, ty! |
Drunkoooowe przeeedszkole! ; )))))))))
|
Mam zbyt słabą wyobraźnie, żeby wiedzieć jak to cholerstwo wycieniować...
|
Wyobraźni zbyt dużej tu nie trzeba, wystarczy wiedzieć jak cieniować poszczególne bryły i tyle...
|
Widze ze Neon Genesis Evangelion sie oglada, Drunk :P
|
Cytuj:
Czemu dzisiaj nic nie zrobiłem? Byłem na egzaminach z kursu HKR'u. Nieskromnie dodam, że zdałem. Sorry, za ew. double post - crash przeglądarki. |
Ja czekam , czekam , czekam i czekam
; > Mam tylko jedno pytanko co do pracy , co to tak właściwie jest? XDD |
Cicho tam, nie odświeżaj! =P
Na razie nie mam czasu, a jednak na dokładne wycieniowanie trochę go trzeba. Cytuj:
|
Evaaaa!!!! :D Miałem kilka tomów mangi, ale jak skończę całą serię naruta to się biorę za NGE. Co do pracy powodzenia i czekam na wynik ^^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:32. |