![]() |
Ślub
Witam mam pytanie. Co to jest ten ślub. Co on daje. Co trzeaba zrobić aby moć wziąść ślub i czy trzeba pacc
|
No wiec dzięki ślubowi masz po prostu żone :p nie masz tego nigdzie zapisane... mozesz to najwyzej zapisac w komentarzach na tibia.com. Żeby wziąć ślub potrzebne są obrączki(Wedding ring), ponoć mozna je kupic w Kazo za 990gp, potrzebne jest także miejsce do ślubu np. teatr w Carlin albo inne tego typu miejsce, oczywsice ksiądz. Moze to być twój kumpel wtedy pewnie zrobi to za darmo, albo mozna wynając księdza. No i oczwiście twoja wybranka :) . Zapraszasz ludzi, potem odbywa sie ślub, ksiadz mowi formułke, goscie daja prezenty i zaczyna sie zabawa :)
|
ślub
A czy to prawda że jak sie ma żone to jest cos takiego ze expo sie dzieli na dwohc. czy cos takiego
|
Nie, nie ma czegos takiego, tak jak nie ma wspólnoty małżeńskiej... możecie sie co najwyzej wspomagac finansowo :p
|
A jaka regułke trzeba powiedziec?
|
Ślub prowadzi NPC w kościele, wtedy oficjalnie jest zawarty tibijski ślub. O tym co trzeba mówić było w innym temacie, użyj opcji szukaj.
|
Ludu przecie to temat sprzed 4 lat
|
Tak, ale pytanie poprzednika jest sensowne, więc w tym wypadku odświeżenie usprawiedliwione.
|
Chcecie coś o (prawdziwym) ślubie?? PROSZĘ BARDZO!
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=161344 |
ślub lol to poprostu taki pic niekomu nie potrzebny tak dla szpanu no chyba ,że znalazłeś miłość w tibi lol ;)
|
Ale ten ślub ma skutki, mój kolega miał ślub miech temu. Nic nie mówił na ten temat, ale słyszałem, że ma się wtedy wspolne depo ze współmałżonkiem/ką..
|
Cytuj:
kto sie hajta? |
Tu masz napisane co trzeba robić:
1. Idziesz do Lindy w Thais. 2. Żona pisze: Hi-Marriage-Yes-Yes-Yes 3. Mąż przerywa i pisze: My heart belongs to ... <--- Imię wybranki. 4. Teraz udajecie sie do Carlin do teatru na wesele a potem na Rookgaard do Amber się poru***ć. :) Pozdr. |
Hajta (Ł) się Raxi'Zom
|
Nic nie daje ;P chyba ze fun i strate kasy ;P
|
Ze stratą kasy się niezgodze
zrobiłem dla jaj taki ślub z kumpelą oglaszalem na trade, game chat itp. zlecialo sie ze 150 osob, były też prezenty ślubne niekażdy dawałX( |
@Eitheniel albo do gildii drutów w Thais. też dobre miejsce.
|
Szanuje archeologów...
A co do tematu to chyba nie ma czegoś takiego jak oficjalny ślub co ? ;> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:59. |