![]() |
Pomocy!!!!!!!
jestem nowym graczem
mam 8lv wyladowalem na carlin zrobilem siebie magiem i teraz problemy mam 2 gdzie moge kupic ksiazke magi prosze opisac mi do kogo mam isc ile kosztuje i co mam pisac zeby ja kupic potem gdzie mam kupic zaklecia znowu to samo co wyzej co mowic ile kosztuja zaklecia na 8lv moj nr gg to 4512649 |
A ja proponuje zajrzeć na tibia.pl i tam sobie troszke poczytać. ;)
|
czytalem i nic dalej nie wiem wiem tylko gdzie jest moja gildia ide tam cche kupic czar a ta babka cos mi gada i jej nie rozumiem
|
to mi mowi
I thought only intelligent persons are allowed to become sorcerers. |
No i wszystko jasne :)
jw.Up i wogóle :)
|
ok juz wszystko wiem tylko jeszcze jedno gdzie moge kupic czary ale te runiczne zeby je w rune zaklnac
|
Czary runiczne kupisz w tym samym miejscu co spontaniczne czyli w gildi swojej profesji ceny poszczególnych czarów masz podane na tibia.pl
|
czy jesli bede mial juz maks. liczba czarow do nauczenia nauczona zy bede mogl zapomniec jakis aby uczyc sie nowych???
|
Ja proponuje isc do szkoły i nauczyc sie polskiego , a potem pogadamy ok ? :) , moze po dordze załapiesz troche wiedzy o Tibi , i o zasadach forum Tibia.pl ://////
|
Misiu nie denerwuj sie
Hej puhatek! jak ty sie uczyles grac w tibie tez wszystkiego odrazu nie wiedzales tak jak kazdy typek ma zapal i dobre checi jak na poczatek to dobrze!!!
tak juz mowie: Tam gdzie masz Gildie srocow kupujesz czary a zaklinasz je runy kupujac czyste runki "blank" sklep gdzie je kupujesz znajduje sie naprzeciw gildi rycerzy 1 blank runka kosztuje 10gp jak chcesz zrobic z niej czar to musisz ja miec w "ręce" i wypowiedziec zaklecie (jakie to juz zalezy od danego czaru masz to w tibi pl) Ksiazka magi nie jest wcale tak potebna mozna ja kupic na wyzszym pietrze swojej gildii jak pomoglem to sie ciesze :) :) :) :) :) |
NIc ci się nie będzie kasowac.. Najwyżej że ty zapomniesz komendy ;) A czary kupujesz w sojej gildi na 1 piętrze, a na parteże książe blanki itp
|
pomuzcie
chcialem kupic runy w carlin wiem gdzie i ona cos tam gada pyta sie ja powiedzialem no i ona mnie wała czarem bylem poparzony czemu :( powiedzie jak w carlin kupic runy
|
wiesz gdzie? Na pewno?
komendy to: Hi, offer, bye |
Pomagam
Nie kupuj książki magicznej. http://tibia.pl/czary.php?prof=15&typ=3&s=5 zobacz tu jest to link do wszystkicz czarów w tibi.
Pozdrawiam Jak wiesz gdzie kupić runy, to połow sukcesu już. Aby kupić runy mówi sie tak: hi (liczba run jakie chcemy kuppic) runes yes i mamy runy :) przykład: Hi 20 runes yes bye bye <Edytuj_posty> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:18. |