![]() |
Diss na Vision
wiem zeto nie ten temat ale jak imargam dawal to nikt sie nie plul :)
http://diss.na.vision.patrz.pl/ @down LOL ja tego nie nagrywalem :D |
Wedlug mnie zawolno nawijales pod tego bita.
|
rymy fajne, ale same wulgaryzmy i obrażanie graczy vision,a raczej Imargama... piosenka vision przynajmniej miała swoją kulturę:/
|
Cytuj:
Zreszta ten diss to też xero z dissów tede na nowatura( http://teksty.org/t/tede/69.php) Bit też nie ich Grajcie w tibie to wam lepiej wychodzi niz pisanie takich xero-dissów |
Hail Duskiness _/
|
Spodobało mi się B) 10/10 :D
|
"Vision to śmierdzące gówno nic nie warte"
buahua xD to kim wy jesteście? xD Hail Imargam! Hail Katrila! Hail Vision! |
OMG! Co to ma być? Jakie to słabe jest! Człowieku graj w Tibie, a nie baw się muzyką bo Ci to nie wychodzi. Te xero rymy, rz@L!
|
O wiele lepsze niz te Molesty co Vision skradlo ;\
|
Tede ma czerstwe teksty na Nowatora,slyszales Płomień 81-Kiedy powiem na osiedlu ?
To jest diss a nie. @Topic zalosne-.- |
Cytuj:
Masz racje! Tam tego nie komentowałem, bo ręce opadały! Tutaj też opadają, ale mam uwagę: 1. NIE BIERZCIE SIĘ ZA HIP - HOP / RAP JEŚLI TEGO NIE OGARNIACIE! 2. A jeśli już takie cuś nagrywacie to przemyślcie to i nie wrzucajcie takiego gów* na neta bo więcej ludzi weźmie z was przykład i będzie jeszcze więcej takich gmiotów, a i tak jest ich dużo! |
vision to placki:baby: :baby:
Unici albo DT by ich w 5 min roztrzaskało:evul: lol :P |
To jest o wiele lepsze xd. To jest zajebiste a nie jakis Wiszyn-Powrót hahaah oni gdzies poszli ze wrocili?
|
Cytuj:
@topic Takie sobie :cygaro: Racja że co drugie słowo to przekleństwo, piosenka nie ma sensu ale i tak jestem po stronie Dusskinów :] |
Cytuj:
A czy ja tam gdzieś napisałem, że autor tego tematu to nagrał? To była tylko ogólna uwaga! |
Aha jeśli tak to sorry :P
I sorry za te dwa OFFY :P |
Haha... Pierw "Ludzie z Vision", teraz riposta Dusków.... HahaHAHa!
Mnie tam sie podobaja oba utwory... Tylko widac ze braklo im pro studia... Ale piosenka Duskow chociaz dobra jakosc.. ;) ale zdecydowanie za duzo wulgaryzmow ;p Normalnie humor poprawiony... xD! _/ Hail! |
Przynajmniej swój podkład mają a nie tak jak Vision podkład z Molesty. Vision w swojej piosence mruczą pod nosem, a tu przynajmniej słychać wszystko dobrze i wyraźnie. Nawet jak Vision wygra wojnę to i tak Diss będą dla mnie najlepsi.
Każdy ma swoje zdanie... |
10/10 wrescie jakis sv_opor 1
|
Co do tego nagrania to chyba wyraźniejsze niż od Vision, a te rymy nie są aż tak złe, nie podobało mi jak słowa nie współgrały z muzyką, mam na myśli, że próbował ich dużo wsadzić do jednego zdania, za dużo :P Ciekawe czy Vision odpowie... Przez gierke zaczną się na rl bić :D i co do końcówki "wy cały czas przegrywacie" Vision ostatnio wygrywa, od dłuższego czasu.
Gryzie mnie też wymowa niektórych słów. (przykład ale nie z nagrania, niektórzy (najczęściej politycy) mówią tak: zamiast "trzy" to "czy") |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:57. |