![]() |
PK team Lunara WSZYSTKIE LVLE !
Hail!
Szukam teamu do pk na lunarze ;D Wymagany lvl : 8++ Podania piszcie tak : Nick : Level : skile/mlvl : Voc : ;) i jeszcze runy/bolty/kasa jak macie ... i jeszcze 1 ważne. CAŁY LOOT DZIELIMY ROWNO ! Msg in Game - Hick Hick. |
Ja mogę ;)
<Nareszcie coś z Lunarą> Tylko nie za duże te pk Nick : [CHAR]Xealkan[/CHAR] Level : 21 skile/mlvl : 19 Voc : Druid Mogę trochę IH'ów porobić lub innych run do mojego levela ;) Pogadamy w grze... Wczoraj mnie zabili i nie mam legów xD |
@UP
"Tylko nie za duże te pk" LOL, rofl xD. Jak pk, to pk no nie? A nie jakaś tam zabawa... zresztą patrząc już teraz na twoją postawę, gdybyście pkowali, to byś nie atakował tylko blokował i potem zabierał loota... @Autor tematu A masz już kogoś, czy dopiero szukasZ? |
@UP:
omg!!! Raczej atakowałbym! Zawsze atakuję... Nie dokładnie mnie zrozumiałeś! |
Gildi
Nareszcie
Nick Lampulus Level 17 Skille / m lvl : 44/42 m lvl 2 Voc : Knight Prosze przyjmijcie mnie dlugo szukam juz jakiejs gildi i nic !!! Jestescie moja ostatnia szansa !! prosze:) |
Nick:Raximowicz
Lvl:14 Mlvl:10 Voc:Sorc Lubie dobre pk.Miałem 15 lvl ale przyłapali mnie na skullu.... |
Z reguly gramrookslayerem ale mozna by cos skolowac sorca czy cos szykujcie itemki dla jakiegos knighta do blokowania moj gg wrazie czego 739385
|
Nick:Raximowicz
Lvl:14 Mlvl:10 Voc:Sorc Lubie dobre pk.Miałem 15 lvl ale przyłapali mnie na skullu.... @down Sorry jestem nowy na tym forum i niechcacy double post sie zrobil.Da sie to jakos skasowac? |
nie spamuj
|
:p Ja amm na lunarze 31 palla jak chcesz to mozemy razem Pk-owac :) ;)
|
odświeżam.
Jak ktoś jeszcze chętny to msg in game - Hick Hick :) Hail |
To jak będziecie szli to PW do mnie bo ja już nie gram, ale zawsze mogę pomóc :)
Oczywiście nie oznacza to że kompletnie skończyłem z tą grą :) Może nawet wrócę... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:31. |