![]() |
Program do robienia Grafik
Więc tak widziałem na tym forum różne fajne grafiki.. bronie,tarcze,armory,potworki itp.. i mam pytanie czy jest jakiś program do robienia tych grafik jak by ktoś mógł to niech da linka..
z góry dzia |
Chodzi ci o pixelarty? Tak... Paint Fore ever!
|
1. Opcja szukaj nie gryzie.
2. Google.pl nie gryzie. 3. Paint nie gryzie. 4. Lista programów graficzny + zasoby i tutoriale by MTA nie gryzie. 5. Niech ban cię ugryzie. |
Cytuj:
|
Do grafik takich jak w tibii ArtGem (nie opłaca się ściągać PS czy GIMPa, bo dużo zajmują i są powolne w ładowaniu i pracy).
Do różnorodnych grafik zdecydowanie GIMP. |
ok dzięki.. :] a może jeszcze jakiś się opłaca? ;p
GIMP jest łatwy w obsudze? @edit a zkąd ściągnąć "ArtGem"? bo w tej liście weszłem na stronke lecz nie moge znaleść :( a ogólnie chciał bym robić takie grafiki np: Bronie.. tarcze.. itp xP |
te bronie, tarcze w 32x32 to glownie w MS Paincie robione. Czasami zdazaja sie prace z PS-a. A jesli chodzi o te ze zbrojowni to przewaza tam Paint, choc Pan i Wladca uzywa PS-a z tego co wiem.
|
Precz z tymi pogańskimi wytworami czorta! PS herezja!
Tylko Paint! Paint!! PAINT!! |
A zkąd można ściągnąć ArtGem..? poprosze o link :]
|
@up
Tu masz:p |
Cytuj:
Przepraszam za offtop. |
to da ktoś link do tego ArtGem.. bo szukałem w googlach i nie znalazłem ;d
|
Cytuj:
|
|
@up
Nie wiem nie kumam tego nie moge ściągnąć klikam Download i otwiera mi się coś tam.. i potem już nic nie ma ;s @edit to jak zna ktoś inne programy do robienia róznych broni.. itp? jak tak plx o Linka ;p za pomoc dzia ;d |
Nie <cenzura>, nie da ci nikt. Poszukaj na google a jesli tam nie bedzie to gratuluje...
|
Ja to zwykle używałem PS'a, ale teraz zacząłem kombinejszyn w GIMPie. Sławek mnie przekonał, co to coś potrafi xD
@upup Google nie gryzą. Jak tam nie znajdziesz - www.programosy.pl - tam 100%ig będzie... |
ok dzięki tylko że nie ma tam ArtGem ;/ ale ściągam GIMP jak by ktoś miał link do artgemu to może dać.. ;p
|
Ściągłem GIMP ale nie umiem zbyt sie nim obsługiwać więc może ktoś ma ten link art gem? :] za Dobry link bardzo dziękuje ;)
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:49. |