![]() |
Jakoś dziwnie mi to wygląda....
4/10 |
W tibi nie przenosi sie wyrawów w stylu byle
m. Jeśli to twój 4 fake, to wcześniejszych nie chcę oglądać. 3/10 |
i wciagu 4 fake'ow, nic sie nie nauczyles...
|
ale brzydkie
ty idź się schowaj z tymi swoimi "arcy magami" -.- 0/10 |
Verius o co ci chodzi ?
Viero co ci sie nie podoba? |
Arcy Magowie roxior. Za duże obrazki na których nic się nie dzieje... W środku nocy wezwał dwóch typków żeby uratował świat przed "zaglada" bo jak nie to zuy guy się odrodzi ;p takie jakieś nie wciągające według mnie
Ps Porada na dziś - pisze się "Arcymagowie" nie "Arcy Magowie" x.x P.s a brat mówi że to ja pisze jak analfabeta O.o |
Białe kropki... Trawa w domku (Niedociągnięcie...)
Niedokończone krawędzie (trawa-chodnik) Światło mi się nie podoba :/ |
Nie dosc, ze nic nie umiesz, to jeszcze brak ci umiejetnosci "czytania ze zrozumieniem".
Co mi sie nie podoba? Wszystko! Grafika, Fabula, Jezyk polski, wielkosc, waga, wyglad, efekty ... -.- |
PNG plx !
Zapisuj w PNG bo muli server.
Zadurze obrazki dajesz. Te kropki popraw, narazie bez oceny. |
@up
To jest PNG. Heh, dziurawe ściany :( ja też takie kiedyś robiłem, dobrze, że mało... Pysk borsuka na ścianie i złamanie regulaminu w pierwszym obrazku zniechęcił mnie do obejrzenia reszty... |
cztery fake'i i dalej takie badziewie :/
Daj se spokój stary. Niektórzy mają talent do fakeów, niektórzy nie. |
xd
@Glaves:
Talent to chyba tylko ty masz :P no i jeszcze Sezu. :) |
@western:
Nieee. Ludzie z talentem to wszyscy ci, którzy nie zaliczają sie do ludzi bez talentu ^^ Nie tylko ja i sezu... Dużo ludzi ma tu talent, ale w grę może wchodzi lenistwo, brak weny i wychodzi potem homo niewiadomo, które jednak da się oglądać. sry za offtop |
@ Glaves
Święta prawda. |
jak dla ciebie to 2/10
piszesz jak ostatni cienias czyli 0 za sam fake dostajesz 2 bo ladnie wykonany, lecz to chodzi o tresc!! pisz cos co da ludzia do myslenia Ps. daj tym sztywniakom troche humoru, bo piszesz jak nauczycielka Sam kiedys fake robilem. mialem stronke: fakestory.mele.pl niestety usuneli serwer i juz nie ma tego hosta ;( nie mailem zapisanego tego na dysku po formacie i hu** bombki strzelil, prawie 500k odwiedzin ;( |
Spojrzałem i nic ciekawego
-pościnane buty i nicki -fabuła +nawet nawet otoczenie Zobaczymu czy sie czegoś dalej nauczysz |
Ja nie wiem ale 3 fake'i zrobił i nie nauczył się niczego na własnych błędach(wytykanych już 4 raz) :/ Głównie to prześwitywanie tych drewnianych ścian na szczycie(te dziwne plamki) w jednym miejscu flaga Tibii zupełnie nie czytelna no i ta fontanna na jednym z końcowych obrazków :/
Ocena jak dla mnie 1/10(1 na zachętę :P ) |
Cytuj:
Ta... Lenistwo wazna rzecz. Dawno bym juz skonczyl tamte dwa gdyby nie ono... xD @down ... taki dobry. xP |
Zrobić 4 Fake'i i nic sie nie nauczyć...
Jesteś niereformowalny. Ja w swoim życiu zrobiłem tylko 3 i nie jestem taki... lepiej nie mówić. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:05. |