![]() |
Poszukiany HTMLista ;p
|
napisz co dokładnie chcesz zrobić
bo obie te stronki sa w PHP a nie HTMLu ! |
Fakt :P
Chodzi mi o taka latwa stronke, jakas strona glowna, dwie zakladki (kontakt i zamowienia) w zamowieniach jakis krotki formularz do wypelnienia, i pozniej zeby to wysylalo na jednego z 3 maili ktorego Ci podam ;p |
Geez, to co chcesz zrobić zajmuje max godzinę nauki, potem robisz to własnoręcznie. Nie trujesz dupy nikomu, że źle zrobił, tylko nakładach poprawki sam.
|
Probowalem cos robic ale nikt nie wyszlo, a jezeli to takie latwe to nie moze nikt zrobic? :) Plisssssssssss ;p
|
Ta, nauka HTMLa, to góra dzień. A to co ty chcesz zrobić - godzina czytania i będziesz umiał.
http://html.webhelp.pl @up: Haha, ciekawe kto za bezdurno będzie marnował czas, żeby zrobić Ci stronę? |
Haha, super dzieki za pomoc -.-
|
@Kele, styku
Racja. www.google.pl -> "kurs HTML". Proste. Zajmie ci to godzinkę, może dwie, to naprawdę nie jest nic trudnego. A i wątpię, żeby ktoś się zgłosił, to jest po prostu za proste :P Poczytaj sobie, to naprawdę nie jest trudne. |
Dobra mam juz formularz, tylko niewiem jak zrobic zeby to sie wysylalo na maila, jakas pomoc ? ;p
|
Moj kod
Kod:
Kto ma zrobić :<br> |
No człowieku, trochę inicjatywy. Podałem Ci wcześniej linka, gdzie krok po kroku opisane jest tworzenie formularza do wysyłania maili. Oczekujesz, że zrobimy za Ciebie wszystko? Może jeszcze mam Ci zaoferować hosting i administracje?
|
|
Ja moge zrobic ta strone , nie bedzie najgorzej
gg:6548272 |
Cytuj:
|
Pobierz dreamweavera
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:00. |