![]() |
You see a valentine's card.
19:04 You see a valentine's card.
It weighs 1.00 oz. http://static.erig.net/wiki/c/c1/Valentine%27s_Card.gif Do kupienia w Thais (Gorn) i na Edron (thomas) Za 30gp To teraz czekamy na wielkanoc i na jajka-pisanki itp... |
Jezu.... W pewnym momencie przeczytalem 'cake! Myslalem ze sie pochlastam.. 30 gp ;] Moze drozej sprzedam moje ciasteczko kochane ;]
|
@up
spoko Ciasta pewni3 będzie można zrobić lub kupić za 100gp xP @autor a u innych NPC nie można? Edit: O! Skąd ja to wiedziałem... http://tibia.erig.net/Valentine%27s_Cake |
Kartki walentynkowe, fajerwerki i inne kiczowate pomysły...
Jeszcze troche, a w tibi bedziemy chodzili z AK47 i mieli do dyspozycji czolgi -.- |
Nawet tutaj newsa o tym nie napisali
a na t*bia.org.pl juz dawno :p Wedlug mnei te kartki sa bezuzyteczne |
Ja bym w ogóle skasował eventy i event-items
Girlandy, firewerki, cukierki, kartki walentynkowe... Wszystkiemu temu powiedziałbym cya |
Cytuj:
|
Cipsoft po prostu stosuje zasadę najniższego wspólnego mianownika, czyli dostosowuje grę do poziomu zidiociałych dzieciaków, których podniecają takie rzeczy...
|
Jeszcze niedlugo i bedziemy mogli isc na Senje,Folde,Vege tylko w kurteczce zeby nie bylo zimno, albo chodzic siku zeby szybciej biegac. -.- Simsy please xD
Zapewne duzo osobom to sie spodoba. Wiec nic do tego nie mam.. bo np jak byly fajerwerki to mi sie nawet podobało a innym nie ; ) |
Nie ma eventow - zle.
Sa eventy - zle. No <cenzura>, nie idzie wam dogodzic. Ja sie ciesze. Zawsze jakies urozmaicenie. To, ze macie ogromne problemy z tym, ze nie dostajecie kartek walentynkowych, to juz nie moja sprawa. Cieszcie sie, ze CipSoft sie jednak stara i urozmaica nam gre, wrzucajac choc w czasteczce RPGowe dodatki. |
A miałem nadzieję, że w walentynki będę mógł je opchnąć za niezłą sumkę :]
|
omg czego oni nie wymysla :/ a w wielkanoc jak jajko połączy sie z krwią (krew jako farba) wyjdzie kurde jajeczko pomalowane? -,-
|
Cytuj:
Też tego nienawidze kiedyś na dzeń chłopaka pisałiśmy co chcemy żeby zrobiły na karteczce a to my muśileliśmy zrobić -.- a jak my chceliśmy tak zrobić to było nie nie nie bo to śa dzewczynki :/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do nawiązań do realnego współczesnego świata - nawet jeśli występują w innych grach MMO, to wcale nie znaczy, że powinny. W żadnej szanującej się książce fantasy czy singleplayerowej grze cRPG ich nie ma (chyba, że starannie ukryte jako tzw. Easter eggs, czyli w charakterze żartu, ale i to praktykuje się bardzo rzadko), bo było by to po prostu kompletnie nie na miejscu. Last but not least, nie muszę chyba nikogo przekonywać, że istnieje w Tibii masa problemów, które powinny dla Cipsoftu być ważniejsze niż takie głupoty jak walentynki. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:37. |