![]() |
Eternal Oblibion prawie zgon.
Jedna fotka, ale za to jaka.. co wy na to?: p
http://img165.imageshack.us/img165/3...iggggggjl7.jpg A i sory za źle wpisaną nazwe w temacie ; p |
ja nawet do tych supportow nie jestem pewien. Keylogger?
Oki poprawka wierze, to nie key:P |
Tia ;) Fotka fajna :D Ciekawe jak sie wydostal =d
|
Widać EO wpadł w wojne ;]
Już gdzieś te fotke widziałem, ciekawe za ile łącznie Hp był ten kombos... :p
|
Cytuj:
Fotka fajna :P |
super fotka , wyszedł z tego cało Eternal?;)
|
Cytuj:
Pewnie na Tibia.de (: A EO przeżył. |
przezyl? :P to pewnie go puscili i tylko go postraszyc chcieli :P bo watpei zeby z takiego trapa sam sie wywinął
|
Hyhy fajna fotka. Ciekawe jak się z tamtąd wydostał. xD8o
|
zaloze sie ze tym co go trapneli skonczyly sie runy:)
aczkolwiek combo niezle musialo byc:P ale by sie oblowili jakby go zabili:) |
HeHe wchodzac tutaj myslalem ze to jakis keylogger.Wskazywala by na to zle wpisana nazwa eternala...lecz tu mila niespodzianka ;)
|
Niezły trap :p Co sie dzieje ... Tajfun-wojna, EO-to samo tylko MDW został do walki o 300.
|
Fajna fota. Nie wiedziałem, że EO na red skulla. Pewnie runy się traperom skończyły ;d
|
moim zdaniem chcieli go nastarszyc tak jak juz jeden tu powiedzial ale jak by go nawet zabili to Eo by nic nie spadlo bo napewno mial Aol'a ;p
wiec nici z loota jakiegokolwiek a czy ktos by mogl mi powiedziec w jakim miejscu go trapneli ?? |
Cytuj:
Fotka fajna,kombo tez spoko |
Cytuj:
|
To wy pomyślcie... co mu da aol przy red skullu?
nie sądze aby skończyły im się runy możliwe że ktoś przyszedł mu pomóc. chciałbym zobaczyć filmik z tego zdarzenia (z tego co widze autor ss ma tibia cam włączoną więc szukamy filmiku :P) edit. nie sądze aby chcieli go nastraszyć.. |
o lol ale by bylo jakby padl...:D jak sie wydostał??8o
|
No przeciez jak masz red skula to all zladuje...mial p seta pewnie ;d albo c seta ;d moze mial best eq bo byl pewny ze nie padnie...wkoncu to 290 lvl ;d:evul:
|
No juz sie nie moge doczekac az bedzie filmik z tego wydazenia :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46. |