![]() |
ds czy drag ?
kto biega szybciej ds czy drag?
dlatego sie pytam bo chce isc z ds'ami na draga i nie chce zuzyc hmm ani innych magicznych g....n prosze o mozilwie szynka odpowiedz i niech wypowiadaja sie osoby ktore sa juz obeznane z dragami btw uzylem opcji szukaj ale wyskoczylo mi 300 stron a na pierwszych nic nie bylo o tym |
moze przeszuukac dwie pierwsze?? o ile wiem takiego tematu nie byla sam kiedys takiego szukalem :P
|
jak sie zara wbije na secure to sam sproboje ale wczesniej wolalbym wiedziec zeby na darmpo nie tracic 1240many :/
|
Dsy są bardzo wolne, a na pewno wolniejsze od draga.
|
ok dzieki bardzo mi pomogles
:flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: |
up@ Ale i tak szybszy od DS'a. Wiem bo jak huncilem dragi z dsami to mialy problem z dogonieniem i do tego mnei blokowaly. Minimalnie ale wolniejsze sa dsy.
|
Ja na dragi chodze z orc'ami leader'ami i idzie mi bardzo dobrze - orc blokuje - ja wale z visa ,jak ucieka to orc jest caly czas obok draga ;)
|
DS jest zdecydowanie wolniejszy od Smoka. WIem, bo sprawdzilem empirycznie kilka razy ostatnio. Jak jest na red hp i ucieka to DS go nie moze zlapac i musze z hmm dobijac.
|
jeszcze jedno male pytanie mam druta 28lvl 32 mlvl tak mniej wiecej ile bede zuzywal hmm czy moze summonowac 2 leadery,lub 1 ds i jeden leader ???
|
Masz pacc? Jak nie to nawet nie idz na smoki bo niby gdzie.
|
Choćby kolo Thais Kazordoon i podajze na Fibule.
|
@up
Byles kiedys na dragu kolo kazo?Jesli chcesz expic na dragach z 15 minutowym respem to prosze bardzo... |
Drag jest wolny, bardziej niż DS. Uciekałem od nich i wiem;)
DS mnie nie chitnął ( uciekałem na 21 levelu) Drag mi nie dał rady na 18 lev Jezeli ktoś się będzie pytał dlaczego do nich szedłem to mówię, że chce zwiedzic wszystko w Tibii. I czasami tak się kończy.:confused: Pozdro |
Klamstwo. Ds wolniejszy. Jak wytlumaczysz to, ze expie na nich od 10lvl pal?
|
Żeby wszystko zwiedzić, to będziesz jeszcze musiał grać ho ho ho a może i więcej.
Dragon, może pyknąć na dystans i wziaść druta/sorca na 2 hity (gdy nie ma utamo vity). pozdr. |
Wiesz po co łazic z DS na dragi? Nie podałes swojego lvl ale tak zgaduje ze cos kolo 30lvl masz... Z DS sa owlniejsze ale bijac z hmm uciekajacego draga ci sie zwróci:> Ale najlepiej to zrób cos kolo 45 lvl i z visa ciagnij i exp dobry i nie ma waste:) A jeżeli dalej chcesz uparcie z summonami i nie hccesz tracic hmm ani nic takiego to idz z orcami liderami:) jednak na jednego draga sie nie oplaca-.-
|
Cytuj:
|
@Topic
Właśnie wracam z huntu Dragów Z DSami (Zwróciło się jakby kto pytał :P) i z własnego doświadczenia mogę Wam powiedzieć, że DS jest wolniejszy. Może minimalnie, ale wolniejszy. Jeden Drag uciekał na red hp i musiałem mu drogę blokować żeby skręcał w zasięg DSów. Ale ostatecznie zaklinował się w krzaczkach i padł :P. |
Ja robie tak :
Gdy bylem facc : Bralem mfs,bp of hmm.Stawialem dwa orc leadery ,pchalem je przed soba ,drag zauwazylem i walil w atakujace go dwa orc'y.Gdy drag uciekal orci zanim biegly ,ale ja (wylacznie dla expa) walilem z hmm. Gdy jestem pacc : Biore tylko mana fluidy - stawiam sobie orca leadera ,czaruje utamo vite i uderzam z visa. DS'y mocniej wala ,ale na facc'u aby nie miec waste lepiej z orcami leaderami chodzic. |
Cytuj:
topic@ DS jest wolniejszy od draga, wroce z budy to wam film nagram >.< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:14. |