![]() |
Czuć miłość w powietrzu...
Już niedługo Walentynki. Nadszedł czas, by kucharki w tawernach wykorzystały swoją tajną recepturę na serduszkowe pierniki. Zdobądź jedno z tych pysznych ciasteczek, żeby zrobić niespodzianke swojej wybrance.
Szukasz bardziej osobistego prezentu dla swojej ukrytej miłości, albo dziewczyny? Podaruj jej wiersz miłosny, albo specjalny list! Sprawdź miejscowe sklepy w tibii, w celu znalezienia specjalnej, walentynkowej kartki, albo poematu miłości... |
hehe...moja siostra ma męża. kawał drania z niego;P nawet nie chce sie jemu z nią gadać...eh...od niego to serduszka napewno nie dostanie:(
Edit: jestem 1!!:D wow;D |
Dla mnie to zryte Amerykańskie święto
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Chyba bede musial sie z Toba zgodzic. |
Ja tez musze sie z tym zgodzic :]
|
Nawiązywanie w Tibii (bądź co bądź kiedyś to była gra w klimacie fantasy) do świąt takich jak Walentynki to, delikatnie mówiąc, nieporozumienie.
|
Eeee... komercja? plx
|
a ja się z wami nie zgodze i chciałbym się dowiedizeć jak zdobyć serduszka i kartki?
|
Buahahahaha już nie mają co wymyśleć.
|
Uwazam ze walentynki to bzdurne i sztuczne swieto pobrane z ameryki zeby ludzie kupowali raz w roku jakies pierdoly dla osob ktore kochaja i wszyscy dookola siebie mowia "ohhh kocham cie misiu mmm ohhhh" po cholere to jeszcze na tibie sciagac znowu pewnie jakies bajery dadza ktore tylko beda lagowaly -.-
sorka za brak polskich znakow ale jak chcialem napisac z polskimi znakami to niewchodzilo cos ;/ |
Eh Cipsoft mogła by pomyśleć o TIBIJSKICH świętach
Jeśli już to mogą być jakieś tibijskie święta np:
-Święto miecza -Święto pieczonego chleba -Święto Magii -Święto Thais -Święto innych miast -Świeto Zwierząt I wiele wiele innych a Cipsoft odgapia święta z real <żałosne>:baby: |
Cytuj:
Nudzi ci sie ?XD |
Tak narzekacie na te walentynki :P jakies kompleksy z rl zycia macie czy jak ;)
|
Nie ma to jak zachęcenie uzależnionych n00bków grających po 24 h w tibie by ZAMIAST wyjść na dwór i dać dziewczynie, mamie lub komukolwiek walentynke to ONI jeszcze zachęcają by kupował serduszka w tibi... zal.tibia.cipsoft.com
|
Cytuj:
Cytuj:
1000 milionow znakow |
I po co takie coś? Jak będę chciał wysłać znajomej z Tibi walentynkę to zrobie to w rl.
N/C... |
Ale tibia.pl jest szybkie :p
Do tego news dodany chyba w nocy ale zmieniona godzina dodania tematu, aby nie byc gorszym heh @topic Niepotrzebne eventy |
IMO najgłupszy news w dziejach tibia.pl.
|
Nom ... Pewnie będą się zabijać w tibi o dziewczyne :D:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:17. |