![]() |
MuOnline
Witam.A więc mam problem dotyczący gry MuOnline.Otóż chce zrobić sobie postać,wchodze na www.muonline.com i register(czy jakos tak)wpisuje wszystko co trzeba. ale wychodzi błąd "ERROR: There was a problem with your account info, please re-check and try again." czy ktoś wie jak zrobić sobie postać ?.
Dziękuje za wszystkie normalne odpowiedzi |
Eh... Od razu widać, że nie znasz angielskiego...
To znaczy "BŁĄD: Wystąpił problem z informacjami Twojego konta, proszę wpisać jeszcze raz i spróbować ponownie..." Słownik nie gryzie... Po prostu coś źle wpisałeś... PS: MU to gówno, nie radzę ci w to grać... Gorsze od Tibii normalnie... Eh, no tak... Nic nie jest gorsze od Tibii... |
Otóż chodzi,że ja ani moi(?) kumple nie możemy zrobić postaci,każdemu to samo wychodzi
|
Cytuj:
|
Inni mają racje ale jeden powiedział że tibia jest lepsza od MU a jak wejdziesz na forum MU (narazie niedostępny bo to szajs) to ci odrazu odpowiedzą że tibia to szajs. A ja myśle że oni to jakiś szajs bo nieznają się :p
|
Odradzam ci granie w MU Online bo to jest gra taka zamulona. Mi się znudziła gdzieś po 1-2h grania kumpel grał tydzień i juz mu się nie chce :P W tej grze tylko się nudziłem. A tak to może coś jest z account maker ?
|
Ja mam tak samo :/ I nie wiem co jest grane :(
A chciałem się w to pograc... |
:/
Ja mam ten sam problem. Jezeli ktos wie jak to narawic (a nie mowic zeby w to niegral) to niech napisze.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
CO?! Aż 3?? Ja myślałem, że nie ma ani jednego... |
Jeśli mam skomentować samą gre to powiem tak, gra do dupy tak samo jak i nazwa.. Kto to wymyślił? MUuuuu...
|
Siemka, gra ktos w mu? Jesli tak prosze o kontakt na gadu 7434575
pozdro |
Cytuj:
Autor na początku chciał stworzyć grę MMORPG 3d, w której doisz krowy... Sama nazwa mnie odpycha od tej gry, nie mówiąc o waszych komentarzach... Może ja też w przyszłości stworzę gre Hau hau w której hodujesz psy >,< |
@Kropka997
Sprawdź datę postu przed tobą. Archeolog, reported. |
wolalem znalesc starszy temat niz robic nowy..i zasmiecac jednym pytaniem-.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:55. |