![]() |
.............................HAKER!!! huahaauah..................
|
Gdybym mial wiecej czasu, to bym wpadl swoim Rycerzem i z waszego blue teamu został by Blue body albo jak wolisz plamka Czerwonej krwi :)
|
Zapomniales dodac do sody :
"Ze sie ich nie boje" |
Co jak co, ale ja sie ich strasznie boję.
|
Cytuj:
zapomniales dodac do sondy "żal mi ciebie i calego twojego blu timu" |
Cytuj:
i co myslisz ze samo znanie sie starczy ? bedziecie zabijac jakies 30-40 lvle ,co w waszym wypadku bedzie zalosne ,zaloze sie ze wszyscy razem wzieci macie slabsze pvp ode mnie ;d @edit a te "boje sie ich" to pewnie z kumplami zaznaczyles ;d ps : mogles dodac w sondzie "mam w dupie nupkow" |
Bardzo sie boje :( jak widze kogos z niebieskim ubraniem odrazu daje loga !!! 8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Bo nie grasz na NEbuli ;> |
Cytuj:
A co do blue teamu to az drze na sama mysl co moglibyscie mi zrobic... |
Cytuj:
Cicha woda brzegi rwie 8o 8o 8o |
Cytuj:
|
a jak ja wpisze Vura Soth to uwiezysz?Prawdopodobnie juz wiekszosc osob z VU ma Was w vip list,exp bedzie zajety to przyjda Was zabic-.-' i to Wy bedziecie placic chyba ,ze lubicie grzac PZ.
|
extra :P
zaczynam sie bac xD a jak bys zobaczyl w dziale filmy to bys wiedzial ze juz jeden z czlonkow VU nas zlozyl :P W dziale filmy juz jest nasz temat: http://forum.tibia.pl/showthread.php...30#post1261530 ale sie boimy tego Paymenta xD (wcale nie noobhary xD) - czlowieku zastanow sie troche ... |
jezeli sami macie hunta to czemu mialby ktos Wam placic UHUAHAUAHUAHU noobs plx tak samo inni nie beda sie przejmowali waszym paymentem tak jak wy-.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Srry ale kto ci poweidział że my chemy komuś nałożyc paymenta ? |
no wlasnie ... napisalem ze nie boimy sie paymentow bo to i tak noobhary a sami paymentow nie nakladamy :P
chyba ze ktos jest w trapie na black hp xD |
Cytuj:
@top i czemu, nie pojawila sie w tej sondzie opcja "żal mi was", tak jak prosilem? @down ha, nie widzialem filmikow, ale wyglada na to ze zgadlem :> |
Od dzis zaczynam aktywniej grac na Nebuli :)
a tak btw Widzieliscie ich flimiki?xD Leja jakies 15 lvle i mysla ze swieca...a tu taki smaczek ;) 18:12 Brun Gladild [16]: "swiety michale archaniele bron nas w walce... badz nam obrana... a ty ksiaze wojska niebieskiego szatana i inne zle duchy ... moca boza strac do swiatyni AMEN xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:18. |