Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Hiberna.Guardy.Dwarf Hell. :> (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=11678)

Sir Bonawentura 13-09-2004 18:50

Hiberna.Guardy.Dwarf Hell. :>

Mielismy huntowac tylko guardy. Ale zeszlismy sobie troche nizej i nizej. :)
To mala przestroga dla tych, ktorzy mysla ze z 32lev da sie zrobic Dwarf Hell questa. :) pozdrawiamy Tibia.pl B)

Sir Bonawentura 43lev pal. Foxinadi 53lev knight.
Piszcie posty na temat tego filma. xD

http://final.projectecu.net/uploads/guardy.rec

Konan 14-09-2004 09:44

Spox filmik :D . Gratulacje ze niededles bo byles tego bliski.

cFaniak 14-09-2004 18:32

Eee.. Wiesz jak to wygladalo? Tak jakbys jako mrowka poszedl z gorylem zbierac banany i kokos by na ciebie spadl...

On ci wszystko blokowal i wogole a ty tylko sobie expiles...

Jeszcze 2 razy ci d***e uratowal a ty ani be ani me... Nic!

Ogolnie to filmik spoko. GRATZ Foxinadi ladnego hunta i equipa =] NarXX

Sir Bonawentura 15-09-2004 00:06

nie ma to jak noob napisze posta, co jak co ale ostatnio na hibernie sa takie freezy i lagi ze samemu to ciezko sie lazi na duze respowny guardow, z reszta na filmie widac ze mialem lagi, te dwa chary sam z bratem zrobilem, jak taki madry jestes to idz na geo sam. cya. 8o

Tretogorczyk 15-09-2004 07:47

cFaniak o wymiataczu byles kiedys w dwarven hell?
powiedz mi o masto moja i swoja jak to jest tam byc, otoczonym przez guardy, soldy, geomancery
miec malo uhow, malo gfb, sredni lvl
no i nie miec sorca...
cfaniaku drogi, wymiatasz ostro zapewne!
pokaz nam swoj filmik z dwarven hell :) chetnie zobacze

W dwarven hell padaly juz teamy 6x40....
Jak z kumplami na isarce bylismy - to oczywiscie lag kiedy zeszlismy do dwarven hell - nie dosc, ze zamiast 3-4 guardow, bylo ich z 10 + soldy i geo, ktore po zlaniu na red uciekaly i po sek wracaly na full hp....

Rzez :D Slaughter :D

Aversin 15-09-2004 09:20

Troszke racji cFaniak ma. Nie wiem czy to miał być hunt na tej zasadzie, ale dlaczego knight tylko blokował zamiast też expa złapać ?? Kolejna sprawa, dlaczego skoro mieliście mało UHów, jak sam napisałeś, to blokował po 3 i więcej Guardów zamiast kombinować aby mieć 2 na sobie ??

@re down
Masz racje ja nigdy nie miałem blokera bo akurat gram knightem, sam czasem za niego robiłem, ale Dwarf Guardy to nie są potworki, które się blokuje na full defie i nie łapie nic expa .. no chyba, że tak jak pytałem lecz nie dostałem odpowiedzi .. tak miało być, że paladyn łapie całego expa ?

Sir Bonawentura 15-09-2004 11:00

Hehe. Chcielismy pokazac ta jaskinie, a ze mialem full boltow to sobie poexpilem. Lagi mialem, dlatego blokera wzialem, tzn. brat chcial isc ze mna poblokowac. Widze ze Ci co posty pisza to nigdy blokera nie mieli. Masz lagi to pojdziesz na 6-7 guardow w respie? powodzenia. dzis znowu idziemy na guardy, zrobic filma ? B) chyba nie. cya. nastepny film bedzie z Orc Fortress (questa robie). Paru moich kumpli :) w tym sorc, knight na ponad 100 lev, cya. Poland ruless.

Sir Bonawentura 43 lev pal, 77 dist. cya.

zar3k` 15-09-2004 11:20

no no filmik wypasiony. Najbardziej mi sie podobala ta jedna dziura z geo guardami i soldkami spoko. Gratz filmika

Golden Kaczor 15-09-2004 12:20

Jak sam sir mowil na początku .. filmik byl sdeka nudny .. ale potem ... bomba ;] .. jak tam weszli do tej dziury z geo i guardami ;].. bomba :D... ciekawe kiedy ja sie na takie cos wybiore :P .. lol :] pozdrowka

BlOoDfRiEnD~PkMaStEr 16-09-2004 01:24

MOge się założyć ze ten Foxinadi i Sir-Bonawentura..

MAJĄ MAŁO LAT...to widać po sposobie grania. Pomijająć lagi, taki styl gry cec***e noobów.

Sir Bonawentura 17-09-2004 19:40

mam 20 lat , cya. juz wiem dlaczego kumple odradzaja mi wstawianie filmow na forum :]

Aversin 17-09-2004 20:48

Tak najlepiej nie wrzucać filmików ... :/ i się obrazić na całe forum
Nie w tym problem, naucz się przyjmować krytykę a nie byś chciał same pochwały. Komuś się filmik może nie podobać, ale to nie powód aby zaraz go atakować i krytykować. Zarac uciekać ?? Nie lepiej wziąć pod uwage wskazówki/krytyke, którą tu zobaczyleś i nakręcić lepszy filmik aby pokazać wszystkim, że nie mają racji ??
PS. ty w ogóle wiesz co oznacza "cya" .. bo używasz tego zbyt często i w miejscach, które zbyt do tego nie pasują.

HeCti! 17-09-2004 20:55

Ludzie,w Tibii pisze do niego spoko filmik,co on na to?"Kill u?" Power Abuser i tyle i zarozumialec

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:15.