![]() |
Im the best. KNIHGT POWER!
Znudziłem się filmikami typu pk niub hajami, demon hunt, hydra hunt, blablabla same h lv...Więc poszedłem swoim nowo upieczonym knightem na 2 cycki. Zobaczycie siły knighta. 50/51 skills war hammer i jakie hity! Na filmiku zsolowałem 2 cyce. Uwarzam że hity jakie im zadałem były dobre, jak na 12 lv :P
A więc zobaczccie jak 12lv soluje 2 cyce. http://rapidshare.com/files/16024974/cycolsolo.rec.html Enjoj! |
No Coment !
|
jaaaa wow, mega super hiper długi post...Comment!
|
hahahhahahahahahahahahahahah super zaluje ze wszedlem tu
powiem ci tylko ze byl filmik na tym forum jak 14 sorck zabil demca :P |
Cytuj:
//Edit Ops, zle przeczytalem, myslalem, ze ten 14 sorc zabil go solo : X. |
Cytuj:
Byl filmik tutaj jak 8lvl sorc z 15mlvl ubil demca z blokerem <100+ ek bodajze>...zrobila to jakas gildia na isarze :D |
#2up
Był taki filmik, jak nie wiesz to nie komentuj:baby: #up Nie 8 tylko 14lvl i z 20+mlvlem |
Nie karmic trola,
a film byl jak 14 lvl zabija demca(tylko w obstawie 4 h-lvl :P) |
omg a ja solnolem cyca i co?! Gowno mnie obchodszi jakis 14 sorc, komentujcie moj wyczyn ktorego dokonalem po ciezkim i dlugim skilowaniu ;PPP
|
Nie no rox solówka ;] Btw. ile się na to przygotowywałeś? Teraz Ci się udało ale następnym razem... Padniesz ! <IRONIA>
|
film 1 klasa...;p
nastepny film to moze byc solowanie rabbita 60 MS z ue |
Cytuj:
A co do 15 sorc demon solo to sam ten film na forum wrzucałem... o! mam - http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=97198 |
Hmm, no niby ten knight ma być taki upośledzony, ale czy nie jest od wystarczająco dobry, jeśli nie patrzeć na inne profesje? Chyba zabicie podpakowanego, wyższego o przynajmniej metr od siebie humanoida nie jest zadawalające? Przecież na dobrą sprawę nikt nie powinien sam być w stanie zabić hydry, demona. Smoka tak, nie demona. Paradoskalnie, to sorce i druty są upośledzone! TAK! Co prawda im jest to na korzyść, ale to już druga strona medalu. ;]
Film wymiata. |
I tutaj widac uposledzenie knighta - to samo moze zrobic 8 lvl druid/sorc 10 minut po wyjsciu z rooka
hahah knght power XDD:D |
Koles n/C mnie tez znudzily filmy jak Naawby soluja dragi na 17lvl itp....alb cyce
|
No właśnie knight power! Co z tego ze jakis tam sorc/drut/pall (20 dista) moze solnanc cyca na 8lv?! Wlasnie knightem jest najtrodniej! Teraz skiluje do 60/60 i nakrece filmik jak to soluje 2x cyce a potem draga xD
|
Cytuj:
|
Omg jak sie nie podoba to nie ogladaj!! :P
|
no coment liczy sie zawartosc nie wykonanie co kolwiek to znaczy
|
Nie no, gratz. Ja bym tego sam nie zrobił...
ileś tam up@ Ładnie tak kraść avatary? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:07. |