![]() |
Nieoficjalna strona polskich fake'owców
Witajcie! Za pozwoleniem Dr. Omadera, chciałbym przedstawić wam forum o fotomontażach, grafikach, opowiadaniach. Znajdziecie tam wszystkie (no prawie) pomoce dla nowych, jak i starszych fake makerów. Można tworzyć grafiki, nie martwiąc się o przezwiska, jeżeli się nie uda. Każda osoba znająca się na tym, wam pomoże! Współpracujemy z serwisem informacyjnym, który zajmuje się ogłaszaniem większości spraw graficznych, jak również śmiechem i innych dziedzinach ;). Forum utrzymuje się już dobre kilka miesięcy i nie ma zamiaru szybko upaść. Przed wejściem prosilibyśmy o przeczytanie Regulaminu Naszymi Administatorami są: - Drakon (założyciel) - Veruis (pomocnik) Strona forum: www.fakei.fora.pl Logo: http://img484.imageshack.us/img484/2888/smok44pv1.jpg (Troche stary i brzydki. Nowy jest w trakcie tworzenia) Strona serwisu informacyjnego: www.tibianfakes.prv.pl Banner: http://img205.imageshack.us/img205/1955/bannerac4.gif -------------------------- http://img123.imageshack.us/img123/5549/sdic0.gif Jest też turniej fejkowy! Regulamin znajdziecie w tym temacie, a zgłoszenia możecie dawać pod tym adresem. Poprzez ten turniej, zostanie ogłoszony najlepszy fake'owiec roku 2007! Serdecznie zapraszam wszystkich do zabawy! Veruis. |
Forum to jest mega, miła atmosfera, mili użytkownicy (nie wszyscy8o ), a tak to spoko zachęcam do rejestracji.
|
No to ja dodam jeszcze to o czym zapomniał Veruis:
Na forum zapraszamy nie tylko aktywnych fake'owców, mile widziani są też graficy i ludzie wolący opowieści. W organizacji forum mi i Veruisowi pomagają też: Eerion, Sezu, Turok, Dark Sven i Koper, oraz Kraon kontrolujący przebieg turnieju. Poszukujemy też ludzi którzy nie mają co robić i mogli by się zająć naszym działem niusów. Redaktor naszej gazetki zajmował by się wywiadami, newsami z tibii, ciekawostkami, a nawet plotkami. Redaktor musi mieć kontakt z wieloma userami forum tibia.pl, być otwarty i ambitny. Jeśli uważasz się za takiego człowieka pisz do nas. Edit: No tak zapomniałem... Zapraszam was też do rozmów na temat forum Tibian Fakes także w tym temacie. |
A te wywiady to np. z jakimis fake'owcami czy ogolnie?
|
No, fajne forum
Miął atmosfera ^^ |
Cytuj:
|
Hehehe ja może i jestesm modem ale kiedy ostatnio byłem na forum ? :D ale przyrzekam wróce ;D
|
Mam 2 pytania:
-Jak się "Ładuje" cos do podpisu? -Czemu u was zawsze jest tak pusto? ;< |
Czy forum mogą odwiedzać także osoby, które dopiero uczą się robić fake`i?
Bo forum jest bardzo fajne :) Chętnie, naprawdę chętnie bym się w nim udzielał :) |
@up
No raczej tak, to forum kazdego fake'owca. |
@Jocan
Przedewszystkim takie :P mamy nadzieje że nasze liczne poradniki i linki do programów pomogą w nauce sztuki fake'ostwa :P @Vasinder Pusto bo nas nie koffacie i nie chcecie pisać :D A co do podpisu Klikasz w Menu na zakładke "Profil" Zjeżdżasz troche na dół i znajdujesz okienko obok którego pisze "Podpis: To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 400 znaków" Opis na naszym forum działa tak samo jak i tutaj :P |
@Drakon
Właśnie że koffam washe forum ;] dzienx za instrukcje :D |
Już wcześniej widziałem to forum.
Jednak teraz po tym temacie jakoś nawet sie zarejstrowałem xD I nawet posta napisałem ;D |
@Glaves
2 posty ^^ @Veruis A czemu ja tam nei jestem wyróżniony? Przecież założyłęm stronkę :evul: @top Forum spoczko... Stronka oczywiście też, bo to ja ją zrobiłem :P Drakon ma super pomysły na urozmaicenie forum, dlatego mam nadzieję, że w najbliższym czasie dzięki temu tematowi staniemy na nogi (teraz raczkujemy :P) Na forum znajdują się ciekawe pomoce dla new, ale także dla tych old ^^ To chyba wsyztsko o naszym forum :P mam nadzieję, że wpadniecie popisac :D Hmm... Czemu ja pisze "nasze", a nie "wasze"? To chyba przez to, że stronką jest przezemnei zrobiona ^^ |
@Drakon
Koffam wasze forum, ale wiesz nie lubię karmić trola. @DracoR DracoR jakiś ty skromny:D . @Glaves Oj trzeba trochę tam po spamować bo mam tylko 3 posty. @Reszta Ekchem rejestrować się bo jest tylko 126 użytkowników. |
No niedawno było ponad 160 :P
Ale sie wkórzyłem i wywaliłem wszystkie konta które nie miały napisanego postu. Przewiduje zrobić to samo za miesiąc... Więc jeśli ktoś kiedyś się rejstrował i nic nie pisał, niech nie dziwi się że nie może sie teraz zalogować :D W dalszym ciągu, wraz z Dracorem (redaktorem naczelnym gazetki) poszukujemy chętnych na dziennikarzy ;) |
@Drakon
ja jestem DracoR!! Nie Dracor. Dracor brzmi pospolicie -,- Ostatnie R to jest skrót od Riddle ^^ i musi być z wielkiej, bo ładneij brzmi!! @mati8dwa Hehe... Poprawiłeś komenta ^^ Bo widziałem, że tam było "@Dracor" a pod spodem "@DracoR" Mam klona??!! @top Jak już Drakon wspomniał. Poszukujemy redaktorów do gazetki TFN. To może być ktoś z poza froum o fake'ach :) Każdego przyjmiemy, ale musi mieć "lekki pióro", chęć do pisania, no i ciekawe tematy. Zgłoszenia piszcie tutaj (jeśli pozwolicie :P), albo na gg. |
@Up
Ja bym się może zgłosił, ale czas to ja mam tylko w weekendy :( . Chociaż zawsze mogę pomagać. Jestem jednym z redaktorów gazetki szkolnej (+ 1 stopień dodaje nauczycielka :D ). |
To jest dość niepotrzebne. Chociaż może... Sam nie wiem co o tym myśleć.
|
Pamięta ktoś o konkursie fakeowym ?
No to zaczynamy !! Dzisiaj zaczynają sie rozgrywki, od tej pory będziecie mieć 4 dni na wstawienie swoich prac na naszym forum. Oto i tabela rozgrywek: http://img353.imageshack.us/img353/373/tabeladt8.png Jeśli ktoś nierozpoznaje jakiegoś loga niech spojży to tematu zgłoszeń. http://www.fakei.fora.pl/viewtopic.php?p=2996#2996 Prace należy umieszczać tutaj . Temat powinien być nazwany <twój nick> vs. <nick przeciwnika> , wszystkie inne tematy będą usuwane |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:35. |