![]() |
Necro by 73 Rp
Po hacku chciałem dorobić się bohów na necro, sami zobaczcie czy mi sie udalo.:p
http://www.speedyshare.com/466174854.html (na tibicams sie nie da, film ma powyżej 2 mb:p ) @down sory źle napisałem ( film ma 3~mb) , już poprawione.Dzięki za spostrzegawczość :p |
Cytuj:
|
;)
No no , filmik całkiem całkiem :P.Nie będę zdradzać czy sie udało czy nie :D.Pozdro (Next time maybe :P)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cieszę się ,że film się podoba :)
more coment plx :p |
Podoba mi się! 10/10 :)
|
Cytuj:
bo to nie jest tylko głupie podbijanie vis vis vis exura gran manas vis vis exura gran manas ... i mi sie wlasnie tez necro w wykonaniu palków podobają Filmik fajny jedyne co mi przeszkadzało to to że traciłes manasy na marne ;p zawsze ladowales mane na fula a miales jeszcze 600-700 many mi sie wydaje ze lepiej by bylo zjechac ta mane do 400 gdzies i dopiero sie manasowac ale tez niena fula tylko tyle ile trzeba ale moze sie myle ;p |
Cytuj:
|
Tja Palek rządzi :D
P.S. Imo trochę za dużo używasz tego >(xD) ale widać że jesteśrozrywkowy chłopak. xD |
jezeli jestes po haku to szkoda ze troche ci tych hmm i manasow poszlo a nie zrealizowales planu ;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jakbyś czytał all komentarze to byś wiedział że już to zostało powiedziane no chyba że nieumiesz podstaw angielskiego... pozatym zanim oglądniesz film to patrzysz na 2 strone w komentarzach(lol)
a film chyba można oglądnąc po to żeby zobaczyc jak się expi palem na necro na danym lvl i wogule żeby popatrzec a nie tylko po to oglądac 90 min zeby zobaczyc czy mu wypadly bochy czy nie-.- p.s jezeli patrzysz na 2 strone w komentarzach zanim ogladniesz film to chyba szukales odpowiedzi na to pytanie ;] |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:21. |