![]() |
"Diss na Vision" Odpowiedz na ten diss
Witam oto nastempna produkcja Loka i Baka.
http://www.rogepost.com/n/4844091663 Odpowiadalismy na diss: http://diss.na.vision.patrz.pl/ Tekst : LOKU (pozdro Koszalin) Wokal: Baku (pozdro Misiek) Bit & mastering : Bryza (POZDRO KOSZALIN) Oto nasza odpowiedz. Czas na odpowiedz jest nastempujacy 3 dni !! Jeśli zrobicie taki chłam jak tamto to nieliczcie na odpowiedz. Aha i zaproscie Petra i Łukasza. :D I nie mowcie teraz ze to nie nasz bit ani tekst. bo sie zblaznicie. Komu sie nie podoba niech nie komentuje. Vision 4ever. |
Dobre
Panowie Porownac tamto nagranko do tego,to tamto to jest jakies nieporozumienie z waszej strony B)
oczywiscie co do tego nagrania to wam wyszlo kozackie :cup: :cup: :cup: Daje 10/10 8o |
Super Kawalek !!
je*** taifuna !! HAIL VISION !! Katrila Imargam All vision Pozdro co do tamtego diss'a duskow jesli cos macie go gdanska i do ludzi z tamtad to wpadnijcie przywitamy was milo. a jak macie cos do jednej osoby to na nia jedzcie a nie na cale miasto bo to wam na dobre nie wyjdzie. i tak skoro niby vision jest taki slabe to czemu co chwile ktos z duskow pada? bo duski to cioty. ps moge dostac za to warna nawet bana ale to i tak moich przekonan nie zmieni nazawsze VIsion Hail Vision. |
Cytuj:
|
oks, to nagranie przejmuje liderstwo wsrod dissow pomiedzy wami... jak na tę chwile
|
Kozackie...
|
Mało...
5/10
Nawet ujdzie ale trochę nie wyraźnie. Przydałby Ci się lepszy mikrofon. Trochę tekst mało ambitny i nie napracowałeś się za bardzo. Z drugiej strony nie ma to jak robić dissy do Tibii -.- Podkład spoko, ale talentu nie masz :) Ale widzę, że przynajmniej robicie postępy. A to dla bardziej przezornych: AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing |
Jak dla mnie to te wasze kawałki są żałosne, przez Tibie wam odbija... ;/
A słowa są trochę za cicho. |
Kozak B)
P0zdrawiam. |
Cytuj:
a co do kawalka, choc nieprzepadam za hh to bardziej mi sie podobal 'diss na vision' |
fajne ^^ mi sie zajeb**cie podoba :D
|
Może być.
<...> |
Tekst 0/10
Bit 7/10 Ocena koncowa 4/10 |
ten bit troche zaglusza slowa ;s ale i tak to nagranie r0zp|erd@l@ poprzednie
|
Ciekawy kawalek, przyjemnie sie slucha. Slowa sa tylko troche za cicho/niewyraznie i troche trzeba sie wsluchiwac. Wyszlo wam naprawde dobrze.
PS. Wojna na danubi zostala wygrana. http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1539779 ekhem... to tak odnosnie tego co mowil katrila. Pozdrawaim. |
No i to jest to:p
Tylko trochę niewyraźnie ale chuj z tym;) Zobaczymy co oni nagraja:p Ja niejestem za nikim ale wy macie lepsze teksty |
Przepraszam poprostu wzucilem nie ta wersje co trzeba poprawilem link w glownym tekscie i jest wyrazniejszy wokal.
Przepraszam za usterke. |
Cytuj:
|
Ochocho
Słuchając tego poczułem się jak w nocnym klubie. Dajecie rade. Ciekawy podkład, czyste brzmienie i wartościowe przesłanie. Dlamnie bomba 10/10 Pozdro _/ |
Masz fajny głos. Bit i tekst mi się jednak nie podobają.
Ale trzeba przyznać, że JEST kozackie :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:43. |