![]() |
Spidery w Kazo?
zobaczcie http://img463.imageshack.us/img463/6564/beztytuuqb0.jpg
własnie nie wiem co to ma byc :confused: czy to normlanie kolo respa rata też były |
To jest chyba najazd spiderów na Kazordoon.
|
Cytuj:
ile nakradles ludziom? jestes z siebie dumny hehe? :) :) |
Pierwszy raz widze tam spidery. Być może rzeczywiście jest to najazd na Kazo. Był jakiś komunikat albo coś w tym stylu? I czy w całym mieście były czy tylko koło rata i tam gdzie zdjęcie?
|
sorry za offtopic ale niemoglem sie pwstrzymac:
po co sie tak meczyles z tym zakrywaniem nicku i zyciemany itp...skoro widac na "Skills" ze masz w tym momencie 338hp? ;) wstydzisz sie swojego chara? @topic jednak napisze cos apropo topicu: tak to najazd. |
Atak. Ne ma informacji, atak jest "jednoczęściowy"
Pojawiają się tylko zwykłe spidery. Ogólnie, ten atak jest dość często. |
@Reiik
tak @ nie było zdanego komunikatu |
Cytuj:
topic: no albo mam dziwnego trafa albo cos bo zawsze jak ide do kazz zawsze spotykam tam cosnajmniej 1 spidera (gram na zanerze) |
Cytuj:
|
Cytuj:
P.S. Sorry, że nie na temat :) |
nąm iest taki sóper program rze wpisójesz nik postacji i ci pokazója passy???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja zhakowalem bóblle i mjała DARK HELMET O iezu ale siem podniecilem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytuj:
Xd BAN PLZ BAN PLZ BAN PLZ |
Jeden idiota nad drugim :P
@topic Właśnie, są tylko spidery zwykłe. Nie ma gdzieś poisonów? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Troche dziwne, że wszystko pozakrywał, i nie widać żadnego śladu ataku, pozatym że są obrucone w jego stronę. Możliwe, że zsummonował 2 spidery, kolega jednego, i wyszedł po schodach. On walnął screena, założył temat, podał też jakąś informacje, i myślcie głupki jak to możliwe ;)
Ale to tylko hipoteza ;) |
Spidery czasami się pojawiają ni stąd ni zowąd, i nie ma co tu rozmyślać
@up tylko kibic Cracovi mógł wpaść na tak idiotyczną hipotezę -.- |
Niech to będzie przestrogą do afkerów, i boterów, bo jak ja afkowałem czytając stronki w necie, na którymś piętrze w kazoo, był ten najazd a ja nie miałem nic na sobie żeby się więcej fooda zmieściło i o mało co bym padł. Radzę uważać ;)
|
Cytuj:
Fake jak nic -.- poobracal spidery i powklejal gdyby sie dobrzeprzyjzec to zauwazycie bledy :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:27. |