![]() |
143 EK vs DHQ
akcja zaczyna sie po 29 min ze wzgledu na ustawienie calego shitu w roomie > ;p
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18706 |
To takie ciekawe a nikt niekomentuje....
Wstyd! :} po dhq jest tez czyszczenie 5x roomu poraz XX raz.. ;] |
To ja możę skomentuje, gratuluję ponownego zrobienie questa, no i wyczyszczenia 5x ;)
|
To nasz Drogi Józio
gz all team:) |
Drogi x2 :P
|
ile dla ciabara dałeś?
|
"akcja zaczyna sie po 29 min ze wzgledu na ustawienie calego shitu w roomie > ;p"
Ciekawe skąd wiedziałeś jak się ustawiły demony i banshee? Magia***** -.- |
@ Te mistrzu
Jak bys niewiedzial to szlo 5 ludzi co mialo dhQ juz done :) a myslisz poco? huh @up 2x Ciabar dostal 300k |
Ładnie, widać szalejesz Yoozek na tej Celeście, w ogóle świat ten jest ciekawy, ciekawi ludzi (prócz noobów)... ;]
|
Yoozek ładnie... Tu Fragi na non pvp a tu DHQ solo ;] GZ
|
GZ maly robiles to juz tyle razy ze jeszcze troche a demony beda uciekaly przed toba ;]
|
Szalenstwo ,szalenstwem ale Celesta jest zbyt poryta... opanowana przez bande niemyslacych ludzi i robiacych z cen gowno... Jak to zmienic na non pvp? jak ludzie sa wstanie tak zanizac ceny ze sie nieoplaca na nic chodzic oprocz dragow?
|
@up
Racja, pamietam jak bohy na celescie 85k, demon helmet 1kk, dsm 250k~. To byly czasy ... |
mały mowiac szczerze sami do tego doprowadzilismy kawalek czasu temu kiedy to high lvle chodzily na wyzsze potwory i chcialy szybko pozbyc sie loota zeby isc na kolejne hunty w taki sposob doprowadza sie do obnizek cen i nikt tego nie zmieni chyba ze cipy wprowadza jakas metode sprzedazy
|
Wielki ,kiedys z toba 3x w tyg mpa srednio na 3 mmsy 1 mpa bylo praktycznie zawsze na + bylismy i wch.. kasy sie wynosilo tzw ja najwiecej bo mnie siorales i sd :) ale teraz posluchaj tego... potym huncielm 3-4x wiecej a lota raz mniej lecialo i ceny w dol ... ceny przez nas spadly bo zawalismy server masa g legow mmsow i mpa ;] wlasnie bylem na helu 2h praktycznie bez lota potem zaczelo torcheleciec mpa i 2 demonki ale to i tak w porownaniu do naszych huntow to jest nic... :S
|
bump <10 znaków>
|
automatyczne odswiezanie ;)
|
<odswiezanie>
moze jakies nowe komenty? :> |
zwykły booter
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:03. |