![]() |
150 ed, 93ek, 80 ed FRAG Non-Pvp
temat mowi chyba sam za siebie ;)
150 ed -starszy frag- http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17344 93 ek ,80 ed http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18707 |
Tak sie bawi Celesta.
Slabe łupy - nie poszczescilo sie im. |
Heh :) Więcej takich filmów :)
|
Za to kochałem Celesta, ludzie myśleli, że wszystko im tu wolno w tu dedzik, szkoda, że hak miałem ;/
|
A mówią, że światy non-pvp są nudne B) Jak widać grubo się mylą...
|
Prawie jak PvP :D
Gzz nowy wymiar NpVp |
wbicie się dla kotra na anhk dragi=dead :D Praktycznie nie ma znaczenia level(a 200 by przezył!11), 40 czy 80 on i tak kazdego ubije ;d wiec nie mozna powiedziec ze to takie n pvp:D no ale zeby kogos pozbawic zycia trzeba sie natrudzic...niestety
|
@Up
Ale za to ile przy tym radochy i zabawy B) |
Moglibysmy sie dowiedziec za co padli, bo wytlumaczenie, ze sa "naabami" troche malo tlumaczy.
Pozdrowiam Ceri |
Jakby to bylo pvp to nie mielibyscie zycia. Moim zdaniem ludzie ktorzy nie potrafia grac, lub tez uzywaja cavebotow do expienia czy tez innego syfu ida na non pvp. Oczywiscie nie wszyscy. Wiem bo sam kiedys gralem na non pvp.
Co do filmiku, to mogli uciec. |
Noobowskie...
... ... ...ale piękne! |
xd
Hail Yoozek:) dobry trap ale mogli zwiac:P trap sie zwolnił ale Najt idjota stal w miejscu:P
ehh jednym slowem good job;p:cup: |
Lol, w tym drugim trapie (Z DL'ami) ten knight mógł uciec...
Ten pierwszy bardziej profesjonalnie, najpierw bajer ze niby afk etc :d |
Aewwww Nie Wiecie Co To Jest Ping? ...
|
Jest taki filmik o Nazwie xxxxx itd dalej nie wazne jak to sie robi majac kogos ip mozesz mu zrobic ping 1200 czyli takiego typowego 140 ek zabje naprzyklad dwarf guard czy dragon pingujac kogos czyli Wysylajac mu Niby Pliki na Komputer programem Swedzi to umieja dobrze robic ja sie nameczylem troche aby obcykac i obkumac czytajcie tibia.de tam sie dowiecie troche o tym
Btw tam nie ma po polsku napisane Noob nie obkuma o co chodzi |
aff ja wiem co to ping tylko probowalem im uswiadomic dlaczego padnli Yoozek spingol tego druta wiec wiecie~~
|
HueHue najs Yoozek ;)
Z poi obaj mogli zwiac, no ale noobki :p |
Filmik pokazuje jakie to nooby żyją na non-pvp ; ) , ten najt 242452 razy mógł uciec , ale chłopak czekał aż kolega padnie , chyba chciał mu bp wziąść jak już będzie martwy xD
|
siemka tu loni~
musze przyanac ze akcja im sie udala:) jakby kolega nie stal jak wryty po zabicu tego draga tylko uciekal jak mu pisalem to mielybysmy jakies szanse.... troche glupio wszylo bo szedlem tylko na siochanie i nie bralem wogole runek a tu taki klops:) hehe kto sie pytla za co padlismy to odpowiadam: - dla smiechu -dla zabawy -dla lootu ktorego nie bylo - a pozatym kto zna yoozka to wie ze mu sie czesto nudzi |
Wkońcu Yoozek najlepszy frager na NPvP jakiego znam ;]
Gratz fragów |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:09. |