![]() |
Notpron
"The hardest riddle available in Internet."
"Only 118 people have been certificated for finishing the game." That's about 0.001% of all." Takie rzeczy o tym piszą. Notpron to łamigłówka, musisz przechodzić kolejne poziomy. W sumie do końca nie wiem JAK, ale myślę, że rozgryziecie to szybciej ode mnie :) (narazie jestem na 3 z 139 poziomów). Wydaje się to faktycznie dosyć trudne ;) " Byłbym zapomniał link |
Daj linka BLZ!!!!
|
|
Aaa to , już kiedyś to tu dawali , stare dobre czasy :D
|
Czyżby następca zestriddla?
|
Cytuj:
@Edit Początek zabójczo łątwy. Potem zaczynają się schody. @Down Nie wiedziałem :P |
Następca?
Notpron jest starsze, i to o wiele. |
Cytuj:
@edit: w goglach znalazłem alfabet morse'a i już mam hasło, ale gdzie je wpisać? jak klikam na zegar to wyskakuje mi nazwa użytkownika i hasło (do wpisania) wpisuję hasło (po przekształceniu z morse'a na zwykły) i coś chyba jest źle.. może źle spisałem znaki? Ukryty tekst:
pomóżcie! |
Dobry jouk z tej giery , wbiłem ( sam ) na 5-6 poziom i tam była porada żeby używac dołączonego google , użyłem i znalazłem ściąge jak dojśc do 16 lvla :D , doszedłem do 15 gdzie było o "dejavu" i dałem se spokuj bo mi się zawiesiło , przez ten poziom 15 własnie.
|
Cytuj:
|
Jak na razie dennie łatwe. 30 minut zabawy i 11 poziom ;s
|
Tak koło 60 zagadki zaczyna się pure hardkor ;]
|
A ja jestem dziwny i stoję przy szóstce...
No dobra, już przy siódemce... |
If it's not_pr0n, then what is it?
Raczej dobre przy braku innych zajęć. |
Hmmm, a program graficzny się przyda?
@edit Nom, właśnie się przydaje. Jestem w 4 (już praktycznie w 5) lvl. @edit W 5 znam odpowiedź, ale nie wiem jak ją wpisać. @edit Już wiem, 6lvl @down zest był na podobnym poziomie, cruxa się zobaczy. Ogólnie te wszystkie strony są świetne. @edit 7lvl, 6 jest dość łatwy. Najtrudniejsza jest ostatnia jego część. @edit 8 do siódemki brałem solucję :( :P. Chyba trochę za szybko się zniechęciłem. |
notpron jest banalny w porownaniu do zesta bądź cruxa (http://crux.fanzine.pl)
|
2 minuty i lvl 4 ..
>edit 5 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:38. |