![]() |
Aldora war. 12 luty
Aldora War 12 Luty
http://uploads.tibiabr.com/download....bb37813e600d23 Fragi Valiant: Anubis Woman Eleik Roon Ron Montegro Diego Montegro Royal Suchy Willy Stonesou Escuridao of Daru Ares Deathbringer Smuulaan Kod Scorpion Anjo Grie Fragi EM: Azka Elvan SORKA JUZ DZIALA :p |
link nie dziala.
|
Poprawny link:
CLICK Co do Twojego podpisu... Cytuj:
|
rehoost na tibiacams plx :D
|
Jednym słowem... NICE BOYS!
|
Cytuj:
for you, zmienilem wez mnie sprzedaj na policje, Jakbys nie wiedzial to jest to screen z programu w tv4 wiec dlaczego oni moga a ja nie? |
moze ktos wzucic ten filmik na cos innego bo z tej stronki mam transfer 5 kb/s prosze :)
|
no juz nie wiem cos sie dzieje !! filmik sie wylacza po 40-50 sekundach !! (wczesniej tak nie bylo !! ) teraz zadnego filmiku nie moge obejrzec !!X( X( X( X(
|
Anubis Woman --- trap by noobs
Eleik Roon Ron Montegro --- trap by noobs Diego Montegro --- chyba tez trap by noobs Royal Suchy --- trap by noobs Willy Stonesoul--- trap by noobs (niejestem pewien) Escuridao of Daru---trap by noobs(niejestem pewien) Ares Deathbringer--- trap by noobs (niejestem pewien) Smuulaan --- trap by noobs Kod Scorpion ---niewidzialem Anjo Grie ---niewidzialem 23:02 Nemtor [233]: FRIENDS WHO GONNA HELP IN BLOCKING EM GO TO EM , THEY ARE NORTH RFOM HERE 23:03 Darkk'cut [124]: JAK JAKIES NOOBY Z NAMI SA TO IDZCIE JUZ TRAPOWAC EM! !!!!!!! 23:25 Lith Shin [11]: ROYAL TRAPED HE PZ LOCK COME ALL! 23:36 Vagraav [102]: SELL ELEIK BLOOD <--- to mnie rozwalilo:D aa i jeszcze jedna kretynska sprawa... 23:28 Obover [8]: KIRENOX PENI***NA CH** W SIEBIE SD WALISZ? przez pol filmu kirenox wali sam w siebie sd jakby ktos policzyl to na filmie widac jak minimum 3 bp traci czyżby bot sie zaciol i niewiedzial co robic a moze niewiedzial ze sie daje na hotkeyach use on target a nie use on yourself ale to juz nie moja sprawa... |
Ja nie umialem cos sciagnac tego filmu z tej murzynskiej stronki to mi kumpel wrzucil na rapida,jak ktos ma ten sam problem co ja to daje linka na rapida ;
http://rapidshare.com/files/16333163...eeeew.rec.html |
Cytuj:
|
Post Do Usuniecia......
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Ładny lamerski filmik z wykorzystaniem noob charów:] |
Cytuj:
to mam lipe co ?????????XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD noob chary byly od nas i od em wiec nie wiem w czym problem, dupy em zostaly skopane i to jest najwazniejsze xd |
Przeczytajcie posty Crafftiego w temacie 141 rp Kirenox dead. Mowi ze jest ich mniej bo polowa z takiej gildi odchodzi. Jest ich mniej ale sa bardziej zgrani.. nie wspominam o Vu'Xiu ktory zgrywa kozaka i porownoje EM do Vision.. raczej Valiant to Wiszyn i nich nie mowi ze EM 2 razy po dupie na OB dostalo bo gdyby nie noob chary CO i Valiant to by zgrane Wiszyn po dupie dostalo...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie mow hop zanim nie przeskoczysz czy jakos tak xD @up x2 Zgadzam sie w 100% kluczową rolę grały tu n00b chary i poty :D ta wojna powoli zmienia sie w n00bwar chociaz ze jest to walka 3 najlepszych gildi :P |
Co i valiant nieumiało se poradzic z Em to wymyslili taktyke z noobami oczywiscie sie nieda tego ominac bo nooby sa wszędzie ale jak juz wczesniej podawalem slowa nemtora to on namawia noobow zeby im pomogli -.-
a ktos tam pisal ze od Co ludzie odchodza czy jakos tak ze polowa sie nieloguje blablala... a w em to co all sie loguja na raz all 60 osob? u nich max to chya 30 osob sie tylko loguje wiec i tak macie spooooora przewage... a moze ktos z valiant wypowie sie na temat bezmyslnego strzelania kirenoxa z sd?xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:04. |