![]() |
Oko za oko ząb za ząb....<FaKe StOrY>
Witam was!Po wielkich mekach w paincie i zrobieniu wlasnego srodowiska zebraniu oufitow chce zaprezentowac moj fake!Jak sam tytuł mowi oko za oko zab za zab.
1.Opowiesc o zlym krolu. http://img503.imageshack.us/img503/3361/cz1iq4.png 2.Nasi bohaterowie http://img247.imageshack.us/img247/3044/cz2ov2.png 3.Witamy was~! http://img201.imageshack.us/img201/9793/cz3sz4.png Przepraszam ze tak malo ale postaram sie robic wiecej. Komentujcie :). |
Minusy:
- krzywy tekst - literowki, orty - domek drewniany jest zle zrobiony, sciany powinny wystawac a nie zlepiac sie - łamiesz regulamin - nieciekawie sie zapowiada Plusy: - nie znalazlem |
@up
Zgadzam się... @topic: To samo co napisal Cloy. Wogole to twoj xxx fake story zrobiony chyba w ots me :/ (przyjrze się i zobaczę, czy to ots map editor) |
@up Noob plix??
Ty jest noobem??Lol Jak to jest OTs me to ja jestem pan ziemi! Pss.Prolog oceniajcie jak chcecie bo jest nieciekawy a 1 czesc bedzie lepsza?? |
@up
blablabla 2 zeczy mnie zaciekawily Obwodka trawy + drzewa takie jakies za rowne Dam ci 3/10 bo to juz twoj 100 fake;o |
Boże, jaki syf!!!!
Który to już Twój fake ?? -.- |
Cytuj:
|
Kurde który to już fake zaczynasz?!
Daj że se spokój... -.-' Robisz takie lipy i sie dziwisz że ci ludzie krytykują. Mnie sie nawet tego czytać nie chciało... |
Cytuj:
<chodzi mi o outfitki itp> |
Fake ładny, rozumiem że dom taki bo nie mieli architekta i murarza:D ale czy te obrazki nie są za duże? Trawę chyba wziąłeś z jakiegoś poradnika bo pamiętam że ktoś z takim błędem zrobił i dałdo poradnika. A jak wyraz nie mieści się w jednej trochę zapisanej linijce to zapisz go całego w następnej. Acha, i może rób tego fake'a pod takim kątem żeby bohaterowie nie "wiedzieli" że są w fake'u. Czyli: zrób własną trawę, mniejsze obrazki, nie przenos części wyrazów do następnej linijki i postacie nie odzywają się do publiczności (ale to tylko moje zdanie).
|
Cytuj:
PS. Wróciłem i znów się muszę z Tobą kłócić :/ Czemu Ty? |
I co Erinex?! Mam dowod ze uzywasz OTS ME! W tamtych fake'ach, w ktorych podobnod "nie uzywales OTS ME" byla normalna trawa, a tutaj jest inna... HA! Pozatym, ile razy juzmzaczynales fake...
|
Cytuj:
A tak w ogóle, to ta skala jest mylna. Fabuła musi być dobra, bo inaczej cały fejk da d**y. Fejk to nie samo sklejanie... |
Czytam;Veruis
Mysle;Skonczony naab ktory mysle ze to robilem w ots me... Robic dalej?Mowilem ze prolog do bani bo 0 akcji ale tak ma byc:P aaa i Czytam:LoLnY Mysle:Gosc o 5 palcach ktory spamuje na klawiaturze. |
@Xertes
Do pięt im nie dorastasz -.- |
Ludzie, jak sami piszecie, ze do bani, to po co to tutaj dajecie??
|
Chyba nie rozumiem kononowicza za dyche mówisz że do bani zrob lerzpy X( X( X(
|
@up:
To se zobacz ich fake, i zobacz, że cię zaraz zatka kakao... @topic: Nie rób dalej!!! To moje zdanie. |
Kolejny fake, kolejny do du**... Dalej nie stosujesz się do rad udzielanych w poprzednich tematach... Nie zamieszczaj tego na forum, a jeśli już musisz to przynajmniej w "Nasze pierwsze fake".
|
Czy ja się zgłaszałem do tego fake'a?? Yyyy... skleroza rox czy co??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:21. |