![]() |
Mlvl knighta
ELO ZIOMY
Chyba każdy słyszał o tych legendarnych knightach którym udało się osiagnać 8lvl wtajemniczenia magicznego. Jak dotąd 8lvl jest najwyzszy jaki zdobyto wiadomo też, żemozna osiagnac i 9 8o mlvl knightem ALE CZY ISTNIEJE JAKAŚ GRANICA??? Czyknight może skillować do 100 :cup: mlevela????? I czy każdapostać ma jakieś ograniczenia co do mleva?????? |
nie ma ograniczenia pozatym eo ma 10 m lvl :P
|
Słyszałem ze Sermonontis ma 9 mlvl i chyba jeszcze ktos ale 15 mlvla zaden knight chyba nie bedzie mial :P wystarczy zobaczyc na erig.net ile musi z manasami go robic ;]
pozdro Surone ;] |
Najwiekszy mlvl wsrod knightow to do tej pory 9.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
Kolo mnie zagioł tą wypowiedzią. Tyle lat na mlvl ciekawe czy kiedyś będzie jakiś smiałek i osiągnie duzy mlvl(koło 15) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
9 mlvl ma nie tylko Ser~ i Eo, ma go już jakies 10+ knightów.
|
Update
Poczekajcie do Summer Update '07 wtedy zobaczymy jak się zmieni mlvl dla knightow. Teraz EO ma 9mlvl. Jest to CHYBA największy mlvl wśród knightow.:)
@edit: Prędzej Sorcerer wbiłby 100 mlvl niż knight 20 mlvl:) http://www.tibianews.net/magic3.asp <---tabelka z wydatkiem many na mlvl dla każdej profesji. :) |
100mlvl to przesada, ale fajnie było by mieć 15mlvl knightem :D waliło by sie z sd, ale po ile? 60~...:baby: ?
|
@up
Zależy jaki Lvl, ale jeśli powyżej 100, to myślę, że waliłby po 150+ :) A być może i po 200.... |
Matematyka i umiejetnosc uzywania kalkulatora jak widac was jeszcze nie zarazila.
100 level + 15 mlvl - 296-414 dmg z sd. |
60 z sd Huahaha:D btw. pomyslcie knight to voc. nie-magiczna na co mu SD?
|
@up
-.- To tak jakbyś powiedział "Palek ucieka to po co mu uh" [ironia]wydaje mi się że sd jest do walenia ale nie jestem na 100% pewien....[/ironia] @Topic Raczej nie ma granicy w Mlvl skilach , lvl, itp. zresztą jak by była to cipsoft tak szybko by ją podwyższał że nikt jej by pewnie nie osiągnoł..... PoZdRo all! |
jakis czas temu byl poruszony temat eo czy zdobedzie 15 mlvl. Z logicznego punktu widzenia eo aby zdobyc 15mlvl musial by spalac mane do konca swojego zycia i prawdopodobne jest to ze jeszcze by mu sie nie udalo.
|
Zastanawiam się skąd wy to wszystko wiecie...że EO albo Sero mają 9 magic lvle... Są jakieś statystyki na temat magic levelu u knightow??? Jak tak to gdzie??? Z góry thx za odpowiedź :D
|
9 mlvl u knighta to zadna rewelacja [CHAR]Nizahe Inferno[/CHAR] na 150 lvlu zrobil 9 mlvl potem padl i go stracil ale raczej go odrobil
|
hahahahhah czy są statystyki nigdy nie wchodziłeś na tibia.com ??:D :D :D :D :D :D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:12. |