Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Dlaczego oni to robią? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=11727)

Aragorn 14-09-2004 16:24

Dlaczego oni to robią?

Witam!
Jak więc napisałem w temacie chcę wiedzieć dlaczego high levelove postacie za byle co odrazu mówią-Hunted.Dzisiaj miałem taki przypadek a działo sie tak:
pare osób zrzuciło parcele a ja polozylem pare przed gościem(Polakiem) jak odszedl od depo powiedział tak:
Ok.
Giniesz.
(ja na to)niee
(on)Tak.
I tak to się skończyło.Chcę więc wiedzieć dlaczego oni to robią?

Tompior 14-09-2004 16:38

Zwykle nastraszanie n00bow i wykorzystywanie wlasnego lvl (power abusing)
Najczesciej taki high lvl cie nie zabije bo po co ma tracic limit :)

Cors Ent 14-09-2004 17:34

EEE tam gadnie.
szkoda fraga na jakiegos goscia co tam tylko pod dp cos powiedzial albo niegrozniego zrobil
przeciez Cie nie zabija - latwowierny jestes B)

Ozon18 14-09-2004 22:31

Eeeee... nie byłbym taki pewny. 2 dni temu mnie zabili za to że mi gostek zaczął na privie spamować to mu powiedziałem stfu noob. I się na mnie rzucili 70 knight, 41 knight i 28 palek. I znowu 2 lvle w plecy, ale już odrobiłem. Btw. miałem 40 lvl.

Scream 14-09-2004 23:05

ja ciagle slysze hunted... ostatnio slyszalem je od 2 osob z najpotezniejszej rodziny na moim serwerze, bo nie chcialem jako pierwszy wyslac bp sd parcelem do jego uh makera. a lista dedow sie jakos nie powieksza.

Cors Ent 15-09-2004 16:58

@Ozon18
trza bylo ingnore ^^
bawia sie. na takim 70 lvlu expa duzo do robienia a rozrywek malo :D
i jak oni Cie zabili? na expowisko Ci przyszli? czy pod dp?
jak jestem daleko od pz to raczej nie czuje sie zbyt pewnie i bacze na to co pisze i do kogo

Adrian 15-09-2004 19:20

Najlepszym rozwiązaniem jest przeżucic się na serwer non-pvp, tak jak ja zrobiłem :P

Cors Ent 15-09-2004 20:10

@Adrian
zanudziłbym sie na śmierc na serwerze non -pvp
co to za frajda jak wszyscy moga bezkarnie robic to na co maja ochote?
gdzie wielka polityka i niepewnosc czy ktoregos dnia paru niby sojusznikow nie zjawi mi sie na guardach z textem "now you are dead"

a potem jakas zemnsta albo cos

albo mozna jakis zlodziejaszkow czy innych dupkow ponaparzac.

co to za frajda jak by to wszystko zabrac i tylko bluzgi by zostaly? :/

Ozon18 16-09-2004 22:02

Odszukali mnie w kopalniach dwarfów... Potem zablokowali podczas ucieczki i nie moglem sie ruszyć a ich przesunąć bo się zablokowali energy fieldami :(

Khan 16-09-2004 22:22

ja dostalem hunteda bo nie chcialem sprzedac kuszy za 80gp. Fakt najpierw krzyczalem ze sprzedam za 80. Potem koles powiedzial, ze skoro tak to kupi 5. Ja mu na to ze jednak nie sprzedaje. Kulturalnie przeprosiłem, powiedzialem ze nie znałem ceny wiec od tak rzucilem 80gp i nawet chcialem mu jedną kusze dac za free. Ale on sie upierał. Glupi brazylian.. Ostatecznie jednak minelo juz pare dni a on wciaz nic mi nie zrobil. (50 lev mial a ja 18)

Sithius 17-09-2004 09:07

Wszystko zalezy od sytauacji i od osoby. Przeciez jesli sie ma 70 lvl i np. jeszcze jest sie RS to nikt normalny kto chce jeszcze pograc nie zabije kolesia na 10-15 lvlu tylko dlatego ze cos tam raz powiedzial bo wtedy zaraz zlapie bana...chodzi glownie o to aby postraszyc delikwenta...no chyba ze to cos bardziej powaznego...wtedy jesli nie osobiscie to kogos nasle kto nie dostanie odrazu bana... :)

Pozdrawiam ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:39.