Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Powalec
(Post 1270167)
hmmm wiesz tak masz racje vu xiu przepraszam cie..
pewno ma w vipach wpisanego royal suchego albo coś i dlatego ubiliscie
wybacz?
|
spytaj mihasha, on powod rozumial i nie mial zbyt duzych pretensji ze padl.
Cytuj:
(Post 1270167)
a tak pozatym to pozdrów kolegów z gildi, którzy nawołują żeby nooby blokowały em ;p
|
elo siomale blokujcie em
Cytuj:
(Post 1270167)
widać, że nie umiecie grac fer i tyle.
|
a em potrafi :) zreszta to jest wojna, em dawno stwierdzilo ze nie bedzie walczyc "fer" wiec my tez nie bedziemy
Cytuj:
(Post 1270167)
no i oczywiscie wiem tak... tak.. to em zaczeło zabijanie qmpli co i valiant .. i to EM jest PA .. tak co nie ?
|
teraz ja zazcalem ale w czasie wojny z anima to oni zaczeli a kiedy ugadalismy sie na nie zabijanie byly tam pewne warunki ktore zlamali
Cytuj:
(Post 1270167)
nawet w waszej gildi 1/2 osób wie, że są PA i mówią na około "no tak on to dopiero jest PA"
|
co ma zwiazek z tym filmem jak... ?
Cytuj:
(Post 1270167)
a no i może powiesz mi jeszcze powód dla jakiego co dołączyło do wojny:>?
|
bo aldora byla przeludniona, wiec przeprowadzamy odstrzal kontrolowany, padlo na em i jakies 70 high lvli odpada z expowisk
Cytuj:
(Post 1270167)
bo jak dla mnie to jest poprostu ratowanie kolegów z olecka... wiem jak to u was wygląda jak ktos uwali waszego qmpla - nawet za coś . . . to 1 msg do nemtora i nie ma problemu.
|
no na tym polega przyjazn i wladza. chyba nie pobijesz kolegi szefa mafii i bedziesz liczyl ze to przezyjesz... wiec to czy masz powod czy nie nie obchodzi mnie, wazniejszy dla mnie jest moj kolega niz ty. a w animie bodajze 1 osoba z olecka (sir haxel) byla ktora od pol roku przynajmniej jest retired, wiec dojscie co zeby ratowac kolegow z olecka to raczej nie prawda :)
|