![]() |
Planszomeni.
Czyli hardkor powraca, może drom jest pijany i nam się uda. Ktoś chętny do dołączenia?
|
A grałeś w Ludwika XIV? Świetna gra, polecam. Szkoda, że nie ma jej w Polsce.
|
Czym ta grupa miałaby się zajmowac? Grą w Scrabble :p ? JA się nie piszę. :]
|
@Bambuko
Niestety nie było mi przypisane zagrać w tę zacną grę. @Doktór Jesteś wielki. edit: Drom, jak stworzysz tę grupę, to sprzedaż Pacców od ciebie wzrośnie o 100%. |
Jeśli będzie kółko miłośników chińczyka, to byłbym chętny ;>
|
Ależ oczywiście, że będzie.
|
A Wiochmen rejser? Bo na urodziny dostałem.
|
Gry planszowe, w jakie grałem na przestrzeni ostatnich miesięcy, to Scrabble, Monopoly, Louis XIV i Risk. Lubię grać, ale:
a) nie mam żadnej b) nie mam z kim |
@upup
Zlekceważę tę jakże nikczemną prowokację. @up Ależ nie ma najmniejszego problemu. W naszej grupie będzie można się umawiać na takie właśnie rozgrywki, na kurniku/gryonline.wp i co tam popadnie. mi naprawdę odbija, ale to nc Hej, Bambuko. Raduj się razem ze mną, gdyż nadszedł dzień triumfu. www.gryplanszowe.pl > Louis XIV. |
To bez klimatu. A Kurnik mi nie działa. No i nie ma tam wielu fajnych gier.
BTW. parę minut przed rozpoczęciem 2007 wstaliśmy od Monopoly i wyszliśmy wystrzelać fajerwerki :-) |
Cytuj:
Btw. Jakby powstala taka grupka to chetnie wejde, bo <3 scrable. |
Cytuj:
|
Kiedy ja nie mam mózgu!
Btw. twój post wyglądał mniej więcej tak 'ta grupa ssie, ale jak będzie to dołączam'. Dromuś odpisał, że jak rozwiążą problem ze starymi, to pomyślą o nowych. TO już jakiś postęp. |
Ja tesz kce!
PS. H*jnia z grzybnią, penis Krzyśka, kita z dupy |
lool widze,że tu same jakieś "dzieci" a dlaczego? Jakie Monopoly!? Ja mimo iż młody wspominam Eurobiznes ;d
|
PiXik, tylko ja wspomniałem o Monopoly, i to pisząc o grach, w jakie grałem ostatnio. Kiedyś był Eurobiznes... A Rekiny Finansjery znasz?
|
Kto chętny pograć w Monopoly?
|
Cytuj:
Rozwale cie xD |
Nie żebym był niemiły, ale to plagiat jest.
Ten pomysł już był dobre dwa lata temu, i to bodajże Gohan z Tasiorem miętówki za dołączenie dawali, a nie Ty, Mati!. |
ja sie zglaszam lubie grac w chinczyka i kalambury na kurniku a w rl to w rummiko i scrable:]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:06. |