![]() |
DL vs 30 Knight
Witam, chciałbym się dowiedzieć czy dam rade zabić DL na 30 lvl skille 73/72, eq: golden armor, knight legs, warrior helmet, jeżeli tak to ile zejdzie mi uh'ów i w jaki sposób mam go walić, full attack gs'em czy full defence bright sword+demon shield??
|
Wal go jak konia. Nie nie dasz rady, bo dl ma Cie na jedno kombo.
|
Cytuj:
Jak już coś, to na full attacku, sword ring, HMMy i 2-hand. Może nie ma Cie na jedno combo, ale na combo + strzał z vortexa (chodzi mi o to, że co jego strzał musisz się UHać, chyba że wolisz paść). Najlepiej nie idź wcale, bo zwastujesz tylko runy, a nic nie wskurasz pewnie. |
A jaki lvl polecacie??
|
bicie dl'i knightem nigdy nie bedzie oplacalne wiec daj se spokoj.
no ale rozumiem ze chcesz sie pochwalic kolegom ze zabiles mega evul silnego potwora legendarnego Dragon Lorda :o. jestes poczatkujacym graczem wiec nie podchodz przed 50 :] |
[quote=Anpy;1268708]Witam, chciałbym się dowiedzieć czy dam rade zabić DL na 30 lvl skille 73/72, eq: golden armor, knight legs, warrior helmet, jeżeli tak to ile zejdzie mi uh'ów i w jaki sposób mam go walić, full attack gs'em czy full defence bright sword+demon shield??[/QUOT
jezeli go rozwalis to wielkie gratulacje ale szczerze w to watpie:( |
A czy ja moge blokować 1 DL knightem 39lvl skille 74/70 i czy bić 2hand + ring czy 1 hand + tarcza. Ile UH zejdzie na 1?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Jest waste= jest zabawa
Wiesz rade byś dał (jakoś) ale szczerze - nie polecam. Waste i tyle ale jak uważasz.
PS: 1 Post na forum 8o |
Mam pytanie z jakim lvlem i skillami palladynem moge bic Dl'a z blokerem ?
|
Hmm.... średnio powiem Ci szczeze.
Jakbys DL'a w veno pojedynczo na wieży wziął na skos, chroniłbys sie przed combo i walił go solo to byś musiał z runek go jechać, ubijałbys go z kilka minut uhając się co turę, wbiłbys exhausted prędzej czy później imho. Waste? ponad 2 bp UH NAPEWNO :). I to wielkie ryzyko, zbijałbyCie do deep yellow. Spróbuj ;) Cytuj:
Min. 40lvl imho i bardzo duzy skill. |
gremlin troszkę przesadził, ok 35-40 lvl wiedząc kiedy się uhnąć i nie lurując 2 można blokować, na 55-60 lvl dasz radę solo (wielki waste) na 110+ z sca/sov+ringiem można normalnie klepać.
|
Dobra, ale nie powiedzieliście mi jakim sposobem mam blokować. Tarcza i topór czy 2 handed?
Cytuj:
|
Cytuj:
Erig tak pisał ale jestes pewny, że co turę bedziesz sie uhać do max hp? :). |
Cytuj:
Nieradze najlepiej bloczyc dle na 60+ zeby ci za duzo uh nie zchodzilo a jak chcesz solo to 95+ ;) wtedy na ukos <sov,bs> hmm i jeddzies:evul: A jak chcesz hardcore na 30 lvlu to gs :P jak szalejemy to szalejemy uh by ci poszlo masa i niewiemczy bys nawet zabil ;] jak chcesz to sprubuj komus bloknac :D na dobry poczatek i zobaczysz jak trudno i stwierdzisz czy sam dasz rade. PzdrB) |
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=117286
Endżoj. To jest dobry sposób :D |
chcesz solo dl to nabij wiekszy lvl poprostu :D ale ja niemam knight i nigdy nie prubowalem zalerzy jakie hity ale bedzie strata uh i morze cudem poleci dsm:cup: ale wotpie jerzeli nie masz co robic z kasa to poprostu ic i zobacz :p
|
Wisze co bym ci radzil NIE IDZ przed 50lwl, ja poszedlem na dragon lair zabilem DLa (40lwl) ale potem zabily mnie 2 dragi bo uhów nie starczylo i tyle mi z tego bylo ze mi bohy i rh poszly :P
|
Według mnie to dl combo za 500 wali raz na ruski rok ,a poza tym gdyby nie nachodził na ryj dl'a to by miał szanse zabic gnoja
|
Cytuj:
@topic up& down z hmm / explo, albo skoluj siohera, bedzie mniejszy waste niz za uhy, o i magic long sword by sie przydal |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:28. |