Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Który waszym zdaniem server pvp jest najlepszy. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=11728)

Krzysztof.wlkp 14-09-2004 16:29

Który waszym zdaniem server pvp jest najlepszy.

Kótry server pvp jest waszym zdaniem najlepszy i dlaczego.Prosze o odpowiedzi bo mam problem z wybraniem servera i zdaje się na was ;)

bObO_gUmI 16-09-2004 20:08

Powinienes zagrac na swiecie na ktorym masz kumpli. Chyba ze masz ich juz dosc :D! Ale jak tyle co zaczynasz grac w Tibie to ja Ci radze zebys zagral na Titanii. Ja tam gram i moge ci troche na poczatku pomoc.

sir Tifejo 16-09-2004 21:09

tez tak uwazam;)Titania the best
ab oczywiscie
jaki masz nick?

Scream 16-09-2004 21:32

to zalezy. Jesli nie masz zamiaru spedzac przy tibi duzo czasu, to najlepiej jakis stary serwer jaki antica, poniewz mozna tam tanio kupic dobry eqp, np. taki firesword chyba 3k a na takiej xanterze 20k. Ale jesli masz zamiar grac sporo, to jakis nowy serwer, ceny sa tam coprawda drogie, ale latwiej jest sie wybic, nie ma az takich wysokich lv.

Khan 16-09-2004 22:44

wez tez pod uwage ze jesli nie masz pacca to na nowych serwach jest sie latwiej wbic, podczas gdy na antike.. - raczej ciezko.

Elfret* 17-09-2004 09:07

Dobrze, że się poradzasz doświadczonych graczy, któzi cokolwiek wiedzą. Ja grałem na 3 światach (Julera, Danubia, Inferna). Moim zdaniem najlepiej rozpocząć przygody z Tibią na jakimś starszym świecie(pvp), lub jeżeli chcesz jakiś świat non pvp ale wtedy podejrzewam przekonasz sie o hamstwie naszych rodaków i nie tylko :P. Największym błedem by było zaczęcie na świecie PvP-enforced (np Inferna), tam raczej nie miałbyś szans na przerzycie, a zresztą gra sie tam trudno bo jet to w miare nowy świat. POWODZENIA :D

olekmtg 17-09-2004 09:42

e tam , ja zaczelem przygode z tibia od Dolery (PVP enforced) i jest git . Nie mowie ze jest latwo , bo juz kilka razy pk mnie dorwali , ale przynajmniej cos sie dzieje . No i ten dreszczyk emocji :)

Dowizul z Inferny 22-10-2004 20:07

inferna to najlepszy pvp bo to nawet pvp-enforced jest spoko i najlepszy a na dodatek duużo polaków

PiXik 22-10-2004 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elfret*
Dobrze, że się poradzasz doświadczonych graczy, któzi cokolwiek wiedzą. Ja grałem na 3 światach (Julera, Danubia, Inferna). Moim zdaniem najlepiej rozpocząć przygody z Tibią na jakimś starszym świecie(pvp), lub jeżeli chcesz jakiś świat non pvp ale wtedy podejrzewam przekonasz sie o hamstwie naszych rodaków i nie tylko :P. Największym błedem by było zaczęcie na świecie PvP-enforced (np Inferna), tam raczej nie miałbyś szans na przerzycie, a zresztą gra sie tam trudno bo jet to w miare nowy świat. POWODZENIA :D

Przeżycie!!!!!!!!!!!!!!!dotąd myślałem że to najprostsze słowo:P
@topic:
Chcesz być kimś chcesz powalczyć??Najnowszy server
Chcesz mieć eq za grosze problemy bo nic nie zwraca się z huntów to jakieś starsze:)

Meroslaw 23-10-2004 22:23

Polecam Titanię. Stosunkowo niewiele noobów (co nie znaczy że mało ;)), miło tu i sympatycznie. Gram tu od początku i tylko kilka przejawów "nieżyczliwości" mnie spotkało ;)

Zwariowany kibol 25-11-2004 17:17

Co to znaczy pvp-enforted???????

Drackmir 25-11-2004 17:44

W sumie Galana nie ejst taka zła na początek ale
nie polecam tego osobą o słabszych nerwach......... ;)
tu PK są tępieni chyba że mają DUŻE plecy ale na takich też
są sposoby :p
Ale za to noobów jest tu chmara ;(

Drackmir 25-11-2004 17:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwariowany kibol
Co to znaczy pvp-enforted???????

To są serwery na których nie ma systemu czaszek ( PK )

Tu za zabicie gościa na większym lvl niż twój dostaje sie expa B)

Karrith 25-11-2004 19:22

NIE IDZ NA GALANE!!!!!! tylu noobow nie ma nawet na non-PvP. ceny tesh strasznie glupie. po prostu horror!! o.0 wiec Ci nie radze :P

Wubeso 25-11-2004 21:16

Ja oczywiscie polecam nove :D
Ceny niskie, duzo fajnych ludzi.
minisy to to ze jest duzo nOObow :(
A pk tez nie zabraknie :(

Wojtek Wymiatacz 25-11-2004 21:31

ja mówie że na infernie nie polecam grać!!!!!!!!!!!!!! o ile nie masz kolegów no to się za inferne nie bierz!!! Wiem z doświadczenia ja wole serwny no pvp mam 5 charow z tego 2 na infernie głupio tam ;( ;( ;( ;( ;( ;( :Ork: :elf:

Tibiasz 25-11-2004 23:52

a co z Mytherą?

na mytherze tez jest calkiem sympatycznie :D niestety mało ludzi z forum tam gra ;( ;( w ab nawet "miła" atmoswera :p

Sasek62 26-11-2004 19:17

Szczerze to Hiberna

mam 2 chary na Hibernie :-) i zadko kiedy mnie zabijają(mam dedy po starym wlascicielu :-( )

Komandos Strong 26-11-2004 19:23

najlepszy...

oczywiscie ze dolera nie ma tam zbyt duzo high levelowcow oprocz Lowixa i Zon Para obaj po 100 lv a pozatym duzo polakow

dobry barbarzyńca 01-12-2004 15:03

Inferna

INFERNA :]
Nie ma lepszego serva niż PvP-enforced. Na początku jest ciężko... Później też jest ciężko.... ale troche mniej ;) . Ale nie ma tych głupich skuli, i możesz zabijać swoich wrogów w dowolnych ilościach (i jeszcze exp sie za to dostaje 8o ). (Tylko że to działa w dwie strony, jak ktos sie na ciebie uweźmie, szczególnie high lev, to nie ma bata - rooked ).

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:00.