![]() |
Który waszym zdaniem server pvp jest najlepszy.
Kótry server pvp jest waszym zdaniem najlepszy i dlaczego.Prosze o odpowiedzi bo mam problem z wybraniem servera i zdaje się na was ;)
|
Powinienes zagrac na swiecie na ktorym masz kumpli. Chyba ze masz ich juz dosc :D! Ale jak tyle co zaczynasz grac w Tibie to ja Ci radze zebys zagral na Titanii. Ja tam gram i moge ci troche na poczatku pomoc.
|
tez tak uwazam;)Titania the best
ab oczywiscie jaki masz nick? |
to zalezy. Jesli nie masz zamiaru spedzac przy tibi duzo czasu, to najlepiej jakis stary serwer jaki antica, poniewz mozna tam tanio kupic dobry eqp, np. taki firesword chyba 3k a na takiej xanterze 20k. Ale jesli masz zamiar grac sporo, to jakis nowy serwer, ceny sa tam coprawda drogie, ale latwiej jest sie wybic, nie ma az takich wysokich lv.
|
wez tez pod uwage ze jesli nie masz pacca to na nowych serwach jest sie latwiej wbic, podczas gdy na antike.. - raczej ciezko.
|
Dobrze, że się poradzasz doświadczonych graczy, któzi cokolwiek wiedzą. Ja grałem na 3 światach (Julera, Danubia, Inferna). Moim zdaniem najlepiej rozpocząć przygody z Tibią na jakimś starszym świecie(pvp), lub jeżeli chcesz jakiś świat non pvp ale wtedy podejrzewam przekonasz sie o hamstwie naszych rodaków i nie tylko :P. Największym błedem by było zaczęcie na świecie PvP-enforced (np Inferna), tam raczej nie miałbyś szans na przerzycie, a zresztą gra sie tam trudno bo jet to w miare nowy świat. POWODZENIA :D
|
e tam , ja zaczelem przygode z tibia od Dolery (PVP enforced) i jest git . Nie mowie ze jest latwo , bo juz kilka razy pk mnie dorwali , ale przynajmniej cos sie dzieje . No i ten dreszczyk emocji :)
|
inferna to najlepszy pvp bo to nawet pvp-enforced jest spoko i najlepszy a na dodatek duużo polaków
|
Cytuj:
@topic: Chcesz być kimś chcesz powalczyć??Najnowszy server Chcesz mieć eq za grosze problemy bo nic nie zwraca się z huntów to jakieś starsze:) |
Polecam Titanię. Stosunkowo niewiele noobów (co nie znaczy że mało ;)), miło tu i sympatycznie. Gram tu od początku i tylko kilka przejawów "nieżyczliwości" mnie spotkało ;)
|
Co to znaczy pvp-enforted???????
|
W sumie Galana nie ejst taka zła na początek ale
nie polecam tego osobą o słabszych nerwach......... ;) tu PK są tępieni chyba że mają DUŻE plecy ale na takich też są sposoby :p Ale za to noobów jest tu chmara ;( |
Cytuj:
Tu za zabicie gościa na większym lvl niż twój dostaje sie expa B) |
NIE IDZ NA GALANE!!!!!! tylu noobow nie ma nawet na non-PvP. ceny tesh strasznie glupie. po prostu horror!! o.0 wiec Ci nie radze :P
|
Ja oczywiscie polecam nove :D
Ceny niskie, duzo fajnych ludzi. minisy to to ze jest duzo nOObow :( A pk tez nie zabraknie :( |
ja mówie że na infernie nie polecam grać!!!!!!!!!!!!!! o ile nie masz kolegów no to się za inferne nie bierz!!! Wiem z doświadczenia ja wole serwny no pvp mam 5 charow z tego 2 na infernie głupio tam ;( ;( ;( ;( ;( ;( :Ork: :elf:
|
a co z Mytherą?
na mytherze tez jest calkiem sympatycznie :D niestety mało ludzi z forum tam gra ;( ;( w ab nawet "miła" atmoswera :p
|
Szczerze to Hiberna
mam 2 chary na Hibernie :-) i zadko kiedy mnie zabijają(mam dedy po starym wlascicielu :-( )
|
najlepszy...
oczywiscie ze dolera nie ma tam zbyt duzo high levelowcow oprocz Lowixa i Zon Para obaj po 100 lv a pozatym duzo polakow
|
Inferna
INFERNA :]
Nie ma lepszego serva niż PvP-enforced. Na początku jest ciężko... Później też jest ciężko.... ale troche mniej ;) . Ale nie ma tych głupich skuli, i możesz zabijać swoich wrogów w dowolnych ilościach (i jeszcze exp sie za to dostaje 8o ). (Tylko że to działa w dwie strony, jak ktos sie na ciebie uweźmie, szczególnie high lev, to nie ma bata - rooked ). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:00. |