![]() |
[Tutorial] jak expic low lvlowym palkiem na Wyvernach?
moze niektorzy nie wiedza o tym miejscu i jego mozliwosciach, b.dobry exp, czasem moze trafic sie dobry loot :P
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/18810 na koniec filmiku pada mi net ;< pozdro. |
Żal.pl - Wypadło wam Emerald Bangle a wy zacieszaliscie pałe jakby to było e-plate.Skille chujowe. A i to ma być nowa taktyka? Pallek musi uciekać inaczej to nie pallek. kthbye
|
@Ozii
alez nie irytuj sie tak :P po 1 cieszylismy sie, ze wogole cos wypadlo, bo expimy tak juz 2 dni, zwastowalem ok 10k i nic nie wypadlo >.< po 2 to non pvp, wiec na czym mam trenic? widze czasem na tym forum ssy jak 25 lvle maja 55 dista i nikt sie ich nie czepia... po 3 chcialem pokazac, ze jest taka miejscowa i jak mniej wiecej tu expic palkiem. cya i nie plakusiaj |
Piekne dla low lvl palkow tylko ze nie pokazales gdzie to jest :D
|
16:30 Shiza [21]: ahAUHhAUa
16:30 Idolidero [30]: :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo 16:30 Idolidero [30]: :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo 16:30 Idolidero [30]: :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo 16:30 You see an emerald bangle. It weighs 1.70 oz. 16:30 Idolidero [30]: yeye 16:30 Idolidero [30]: dobrze ze rpzyszedlem 16:30 Idolidero [30]: ;d 16:30 Shiza [21]: :LD 16:30 Shiza [21]: ahahaha 16:30 Shiza [21]: xd 16:30 You see an emerald bangle. It weighs 1.70 oz. 16:30 You see an emerald bangle. It weighs 1.70 oz. 16:30 Shiza [21]: haaxD n/c i niewiem po co tu expic lepsze guardy sa pod wzgledem expa i loota :S |
Jak 1 raz lootneliscie emeralda to tez sie cieszyliscie ¬¬
|
@UP
Zgadzam sie z Tobą. @Topic Tak to idz na guardy , i lotnij se woi ! Pozdro Ziąą. Zal mi was. NIE dzieciom NEO ! Cu |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
20:27 Shiza [21]: jesli ktos woli szybciej expi
20:27 Shiza [21]: expic* 20:27 Shiza [21]: i ma kase 20:27 Shiza [21]: moze wziasc wspomagacze 20:27 Shiza [21]: lmm/hmm/explo Humm... Explo na wyverny, jasne xD Nawet jakby byl na tyle glupi i by wzial, to bedzie mial szybszy exp? Skoro musi czekac na respa? Zal.pl |
Cytuj:
z runami moze ubic np. 30 sekund wczesniej wyva, 2 wyvy to minuta, 20 wyvow to zaoszczedzone 10 minut itd... |
może jeszcze sd? -.-", hmm to max.
|
Syfff a nie wyverny~ na guardy bys poszedl expic lepszy exp i loot a nie co 3min~ 500~ ileś expa tam ...
|
narzekasz na dista ja mam na 23 lvlu dista 80 - idzie zrobic jak masz kase i sorka +27 lvl :)
|
Cytuj:
|
To nie lepiej bylo ci przeznaczyc to 10k na zakupienie kamyczkow i poleciec z jakims sorcem/drutem 27lvl+ na geomancera potrenic... Potem bys sobie smigal na guardy gdzie masz na pewno lepszy loot i exp w porownaniu do wyvern
|
Ciekawy Tutrioal :) No cóż ja nie widziałem takiego tutrioalu więc się przyda. Dobrze zrobił gdyż wiele paladynów nauczy się jak bić te "stworki". Niektorzy napewno by nie uciekali tylko stali i czekali na mini combo. Więc Ciekawy ;]
|
To jest jak sie idzie na paradox quest look tibia.org paradox quest i juz wiesz
|
Cytuj:
|
Chlopie potren, ja 14 lvl pallkiem na non pvp (! tak jak ty!) mam 57 dista -.-
Lazilem sobie na edron na trollach ze spearami i jakos tam powoli wpadlo 50 a reszta na cyckach podskoczyla :P I to jeszcze bez kasy prawie (arrowsy kupowalem za kase z trolli -.-) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:48. |