![]() |
Pokaz pvp w wykonaniu 65ms (pandoria)
................................
|
Zuc to lepiej na tibicam bo zarywa i nic nie widze
|
Popieram Kolege up /\
Jest mozliwosc ze zamiescisz to jako .rec? :) |
Pfff...To ma byc dobre pvp?4 na 1 spamuja ue i sd omg ale wielka sztuka...Ciebie by tak 30 lvle mogly ubic sd spamujace ,wiec sie nie podniecaj.Zalosne..
|
Cytuj:
|
O boshe czlowieku ty jestes zalosny gdzie tu pvp ? 4 na 1 i nie dosyc jakis spam n/c poprostu myslisz ze fajny jestes czy jak ?haha "najlepsze pvp w miescie" hahahaha ile ty masz lat ? 12? ten komentarz jest do filmu ofc a nie do ciebie zeby nie bylo i jego tworcy lol
|
Cytuj:
Pozdro |
Ta, palno tu super emotek ": D" i "xD", a ja tu nic smiesznego az takiego nie widze, nudny filmik.
|
...
Ty widac krytyki zniesc nie umiesz.Co ro za pvp 4lvle 60+ na jednego 100~ knighta?8o
|
Cytuj:
Pozdro |
@2x up
Za to Ty potrafisz czytać ze zrozumieniem. Brawo za zrozumienie sensu filmu. Żal.pl |
Cytuj:
Moim zdaniem nie ma co się nabijać bo nietrafić z mort hura może zdarzyć się każdemu a już napewno nie jest potrzebny do tego filmik. Poraz kolejny pozostane w utwierdzeniu, że jednak nie warto dawać żadnych filmów na tibia.pl bo zamiast komentarzy na poziomie zostanie się wyśmianym, zdeptanym i oplutym. Dlatego nie zamieszczam tutaj żadnych filmików jak i zresztą nie robi tego również wielu innych ludzi. |
mnie tam jego pvp nie interesuje..Raziel jest z gildii Smardka i ktos mi powiedzial ze nim gral wtedy pewien 130~ rp z Pandorii ale niewiem w co wierzyc
|
HaHaHaHa Pepek prosze ciebie nie przyznawaj sie, ze jestes z glucholaz ! I nie mow do mnie juz wiecej, ze mnie zniszczysz na 2 sd i ue jak jestes pijany przyjacielu xD!
Pozdrawiam Pan Tadeusz xD |
hehehe :P jak oglądałem w rec to niezauważyłem ale teraz widze :P weź Mist nie śmiej się z niego może tam drag był na redzie i go dobijał albo coś xD heheh ale jak widzę te napisy w filmie to śmiać mi się chce. pvp mastah
|
Na moje oko to mu sie hotkeye pomylily.
|
Cytuj:
@topic No i co?... Omg. |
jak widze niektore komentarze to jest mi przykro ze Tibia nie jest od lat 16.. Chociaz zebyscie gimnazjum skonczyli
co do tematu no dobra szczerze to chyba sie troche czepiasz ;p ewave nie trafil bo chcial walnac ue, missclick hotkey ? przypadek... |
fajny kawalek (: mozna prosic o nazwe piosenki ?
|
typowi hotkeye sie pomylily >.<
jak to sie mowi "Nie oceniaj ksiazki po okladce", autor ocenil pvp tego kolesia po 1 akcji >.< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:41. |