![]() |
koniec tibii (bez powrotu)^^
Xczarny, will be deleted at September 21 2004, 2:47 pm
Wenter, will be deleted at September 21 2004, 2:47 pm dzisiaj ja i kumpel z rl postanowiliśmy skończyć z tibią na stałe, kasujemy postacie dlatego żeby nas nie ciągneło powrócić:). "Razem zaczęliśmy i razem skończyliśmy" Thx kilkudziesięciu osobom za wspólną gre i zabawe. pozdro! Nareszcie będzie więcej czasu na inne ciekawe zajęcia:D |
Ile masz lat? I czy ta decyzja jest "bo tak", czy naprzykład cie hacknęli, czy zrookowali, itp.?
|
Szaleni ludzie!! Widziałem Was kilka razy na Isarze ,Mieliście naprade dobre chary. Lepiej byłoby je sprzedać lub dać znajomym. Tyle czasu zmarnowaliście ale to jest Wasz wybór co z nimi zrobicie.
|
hehe
lat mam 22:) a decyzje nasze sa podjete ze wzgledu na to ze bedzie wiecej czasu na nauke, znajomych i moze sie za praca rozejrze. Srry ale Konta ci nie dam ani ja ani wenter z kilku powodow: 1. Jest kilka osob ktore wiedzialy ze moga mi ufac i ufaly 2. Nie chcialbym jakby ktos zaczal pkowac ta postacia lub kraść 3. Niech ta postac zostanie (że tak napisze) w pamieci taka jaka byla ps.: hacka mialem na 23 albo 24 lvlu i to nie wplynelo na moja decyzje |
szkoda ze wlozyles tyle czasu na ta postac a teraz ja skasujesz zamiast ja np. oddac np. mi:P no ale jak chcesz :))
|
@up
Ehh ludzie jak was czytam to mi sie niedobrze robi, zachowywujecie sie jak jakies chieny. @Czarniawy vel Xczarny Ty lamko jak mozesz konczyc??!! Byles pierwsza osoba ktora poznalem w tibi, razem bylismy na rooku, pomagales mi z pk jak bylem low lvl , szkoda ze odchodzisz :( Ale i tak bede probowal cie namowic na powrot :D skasowales chara na isarze ale niedlugo maja byc new servy, wiec tam sie spotkamy juz ja ci to mowie :D / Przemo |
Znalem cie z widzenia...Pamietamjak miales 30 lvl a ja 20 ...przemo ty to bydlaczek?xD
Gelu the knight HAIL ISARA |
I tak się do jasnej ciasnej dzieje!!!
Wszyscy z isary odchodzą. Wszyscy moi qmple. A teraz nawet ludzie których widziałem, nei znałem dobrze, niedługo isara będzie pusta!!! Ludzie rubcie coś... PLX koledzy powruccie na isare.! "Isara śmierdzi" stwierdził jeden z nich po czym odszedl na azure <49lv> ja bym tak nie mógł. Zostałem sam na tej wstrętnej isarze opanowanej przez DT. JA nie chce odejść!!! help plx... ...załamanie nerwowe mam.... |
Ja sie boje przestac grac w tibie i wydaje mi sie ze duzo z was tez tak ma ;/ nie wiem czy to jest powod do dumy cz do placzu ? ;/ narazie jescze niczego nie osiagnolem oprocz teog zejestem na 280 miejscu w fishingu na X serwerze :-) ;]
z qmpli gralo nas 5 a teraz jest 2 moze niedlugo zostane ja sam :o |
Mądra decyzja chłopie!
|
Ehhh
Cytuj:
Ludzie jak macie grac to nie stojcie w Dp i nie lizcie dup high lvl-om tylko expcie expcie i jeszcze raz expcie a jak nie to poprostu dajcie sobie spokoj Z tba. cya w Rl pozdro dla xczar... |
eh jak ja bym mial konczyc z tibia to nie dal bym nikomu posatci ani jej nie usuwal :) nie wiem dlaczego ale do tibii czuje sentyment i jak sobie przypomne jak siedzialem zdobywalem lvl to mnie cos bierze bede gral w tibie dokad bede mogl. A co do ostatniego posta to masz racje bo pelno polakow np. zabija potworki ja do niego "no kill" a on do mnie "noob" i co takiemu powiedziec im sie nie da przetlumaczyc ze tak sie nie robi albo wlasnie jak ty to napisales stoja w depo i liza dupy high lvlom. ale sie rozpisalem :D narq
|
Szkoda, ale z drugiej strony niewiele osob jest w stanie zrobic cos takiego. Na przyklad ja bym nie mogl skasowac moejej postaci choc nia nie gram, ale poswiecilem jej tyle czasu, ze poprostu nie mogl bym tego zrobic. <podziw za decyzje>
|
Nie można skonczyc grac i nie skasowac postaci teraz nie mam do czego wrocic a nie chce mi sie zaczynac od nowa i o to chodzilo :D:D:D
|
Cytuj:
pozdro :] |
@jefrey nieumarłz
niejestem tym przemem, ale to niewaznie niegram juz na isarce a Czarniawy wie o kogo chodzi. @topic Czarny niedam ci tak latwo odejsc :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:34. |